Nieuwe Dance Programmeur: TivoliVredenburg

Liza van den Brink

Per 1 november 2023 is Liza van den Brink de nieuwe dance-programmeur van TivoliVredenburg. Zij is de opvolger van Michiel Peeters, die na 12,5 jaar een nieuwe uitdaging aan zal gaan bij Mojo Concerts.

Liza maakt intern de overstap van marketeer naar programmamaker en promoter van het nachtprogramma. Een stap waar Liza enorm naar uitkijkt: “TivoliVredenburg is voor mij altijd al een inspirerende plek geweest op gebied van (nacht)programmering en ik kan niet wachten om het stokje over te mogen nemen van Michiel Peeters. In zijn tijd heeft hij hier een divers en toonaangevend programma neergezet en ik zie er enorm naar uit die waaier nog meer uit te breiden. Ik heb megaveel zin in dit nieuwe avontuur en om aan de slag te gaan met het team.”

Onze By Night-agenda is continu ontwikkeling, en zal ook het komende jubileumjaar (10 jaar TivoliVredenburg) vernieuwen en innoveren. Zelf ontwikkelde danceconcepten als ICONIC, ON&ON, Overdrive, Dondernacht en Park 6 zijn recente voorbeelden van die ontwikkeling. In samenwerking met externe promoters zijn Disco Arabesquo Night, Amapiano NL, HUSH en Olá Brazil zijn in korte tijd uitgegroeid tot verfrissende en actuele publiekslievelingen.

Naast Liza bestaat het By Night-team vanaf 1 december uit Luke de Bruijn als junior programmeur, Rogier van Liempt als creatief producent en Anne van Engeland als algemeen producent. We hopen op korte termijn ook een nieuwe marketeer By Night aan te stellen als opvolger van Liza.

Over TivoliVredenburg
TivoliVredenburg is een bruisende plek en organisatie in hartje Utrecht, vol muziek in echt alle genres. Naast de vele concerten organiseren ze in hun gebouw met 6 zalen festivals, kennis & debat programma, zakelijke evenementen, maar ook digitale content zoals podcasts en radio. Hun publiek is soms twee jaar oud, soms negentig. Een leven lang muziek voor iedereen!

Bron: TivoliVredenburg (26-10-2023)

In juli en augustus is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures