Heb jij passie voor kunst en cultuur en wil jij je als projectleider inzetten voor het dynamische tentoonstellingsprogramma van het Dordrechts Museum? Dan hebben wij de baan voor jou waarin je het verschil kunt maken!
 

Dordrechts Museum: Projectleider Tentoonstellingen

Verwondering, het plezier van kijken en ontdekken: daar staat het Dordrechts Museum voor. Wil jij hieraan bijdragen dan hebben wij voor jou als teamleider collectie en onderzoek een baan waarin je het verschil kunt maken.
 

Dordrechts Museum: Teamleider Collectie en Onderzoek

Scala Centrum voor de Kunsten in ZW Drenthe en Overijssel zoekt met spoed een enthousiaste vakdocent piano-keyboard. Je gaat, op zzp-basis, lesgeven aan kinderen, jongeren en volwassenen in vooral onze locaties Hoogeveen, Meppel en Steenwijk.
 

Scala Centrum voor de Kunsten: Docent Piano-Keyboard

Het Delft Chamber Music Festival (DCFM) is sinds haar oprichting in 1997 een kamermuziekfestival van wereldformaat. Wij zoeken een stevige en enthousiaste zakelijk leider die het festival kan vernieuwen qua organisatie en maatschappelijke inbedding.
 

Delft Chamber Music Festival: Zakelijk Leider

Kasteel de Haar zoekt een medewerker Publiekszaken! Hou je van afwisseling, kom je graag in contact met mensen, ben je gastvrij en lijkt het je geweldig om in een kasteel te werken? Dan maken we graag kennis met je!
 

Kasteel de Haar: Medewerker Publiekszaken

Lijkt het je geweldig om bij een orkest te werken: als musicus, of als (staf)medewerker of bestuurslid? Bekijk het actuele vacature-aanbod bij orkesten.

Wanted: Marketing (project) Manager. Hou je van openlucht theater, spektakel en festivalsferen? Kom werken bij het inspirerende team van Theatergezelschap Vis à Vis. Per direct kun je 4 à 5 dagen aan de slag. Laat weten dat je er bent !
 

Theatergezelschap Vis à Vis: Marketing(project)manager

DOK, de innovatieve bibliotheek van Delft, zoekt per zsm een (interim) senior HR adviseur (16-24u). Met twee vestigingen, een proeflokaal, taalhuis en een ruim aanbod in het onderwijs en bij de mensen thuis is dit een dynamische plek om te werken!
 

DOK: (Interim) Senior HR Adviseur/ Teamleider

Voor DONS Opvang in Bussum, zijn we op zoek naar enthousiaste creatievelingen met een warm hart. Voel jij de wens je verder te ontwikkelen als docent? Of ben jij geïnteresseerd in een zij-instroomtraject? Laten we elkaar dan ontmoeten.
 

DONS Opvang Bussum: Vakdocent

Bibliotheken zijn niet meer alleen plekken waar je boeken komt lenen, maar ook ontmoetingsplaatsen waar je kunt lezen, studeren, gebruik maken van IT-voorzieningen en deelnemen aan diverse activiteiten. Zou jij daar graag willen werken?

De museumshop van Kasteel de Haar is op zoek naar een ervaren SHOPMANAGER die de laatste trends weet, handig is met cijfers en goed kan shoppen! Een functie van 8 uur per week, dus goed te combineren met een andere shopmanager functie. Tot snel?
 

Kasteel de Haar: Shopmanager

Wil jij werken bij één van de leukste PR-bureaus van Nederland? Dan is dit je kans! Triple P Entertainment is gespecialiseerd in PR & publiciteit in de entertainmentbranche: film, games, festivals, theaterproducties, events et cetera.
 

Triple P Entertainment: PR en Communicatie Consultant

Ben jij deskundig binnen muziekeducatie, met een grote affiniteit voor jongeren en cultuurparticipatie? Word je blij van het ontwikkelen en implementeren van nieuwe ideeën? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega op Artistieke Ontwikkeling.
 

Prinses Christina Concours: Medewerker Artistieke Ontwikkeling

Poppodium PAARD zoekt een Creatieve Marketeer (32 uur) voor een baan in het kloppend muziekhart van Den Haag. Reageer vóór maandag 29 november 2021.
 

PAARD: Marketeer

De Balie zoekt per direct een Redactiecoördinator die de kernredactie ondersteunt bij het aansturen van ons team programmamakers. Ben jij onze overzicht houdende, productioneel sterke, troubleshootende en communicatief vaardige coördinator?!
 

De Balie: Redactiecoördinator