Kunstgebouw zoekt een projectleider Cultuureducatie met kwaliteit. Ben je niet bang voor cijfers? Hou je van overzicht? Sla je graag bruggen? Kom werken bij een enthousiast team en draag bij aan de ontwikkeling van cultuuronderwijs in Zuid-Holland.
 

Kunstgebouw: Projectleider Cultuureducatie met Kwaliteit

De cultuursector organiseert festivals op allerlei terrein: muziek, dans, theater, film, literatuur en meer… Draag jij daar graag een steentje aan bij?

Bibliotheken zijn niet meer alleen plekken waar je boeken komt lenen, maar ook ontmoetingsplaatsen waar je kunt lezen, studeren, gebruik maken van IT-voorzieningen en deelnemen aan diverse activiteiten. Zou jij daar graag willen werken?

Zoek je een baan of stageplaats in de theaterwereld? Hier vind je alle actuele vacatures op het gebied van theater op een rijtje….

Film-fanaat? Zoek je een baan of stageplaats op het gebied van film, cinema, bioscoop, witte doek…? Bekijk het actuele vacature-aanbod.

Zou jij graag – zo gauw het weer mag – als (kunstvak)docent aan de slag gaan in de cultuursector? Bekijk het actuele vacature-aanbod.

Zoek je een baan of stage op het gebied van kunst- en cultuureducatie? Help je enthousiaste amateurkunstenaars graag op weg, of draag je op een andere manier graag bij op dit gebied? Bekijk het actuele vacature-aanbod!