De Basis zoekt Baas! Wil je een centrale rol spelen in een creatieve, muzikale broedplaats en een wezenlijke bijdrage leveren aan talentontwikkeling in de popmuziek, hiphop en elektronische muziek. Dan is dit je kans!
 

De Basis: Zakelijk Leider

Het tentoonstellingsteam vertegenwoordigen, tentoonstellingsconcepten ontwikkelen, bijdragen aan catalogi en nog veel meer: Kunsthal Rotterdam is op zoek naar een geschikte Tentoonstellingsmaker / Curator. Kom jij ons team versterken?
 

Kunsthal Rotterdam: Tentoonstellingsmaker / Curator

Wil jij graag werken op een plek waar je niet alleen boeken kunt lenen, maar ook kunt lezen, studeren, gebruikmaken van IT-voorzieningen en deelnemen aan diverse activiteiten? Solliciteer dan bij de bibliotheek!

Geloof jij in de kracht die kunst en cultuur hebben als antwoord op maatschappelijke uitdagingen? En wil jij een steentje bijdragen aan een voor iedereen mooier, gezonder en gelukkiger Noord Limburg? Cultuurimpuls Venlo zoekt nieuwe stuurgroepleden!
 

Cultuurimpuls Venlo: Lid Stuurgroep

Ervaar zelf hoe bijzonder het is om te werken voor het Zuiderzeemuseum. Naast de maatschappelijke relevantie, werk je samen met een fijn team van collega’s, heb je veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 

Zuiderzeemuseum: Collectiebeheerder

Hé, jij daar! Ben jij diegene naar wie we op zoek zijn? En ben jij ook op zoek naar ons? Dat komt goed uit! Cultuurkwadraat zoekt adviseurs voor projecten op het gebied van cultuureducatie, -participatie en -versterking en de cultuuracademie.
 

Cultuurkwadraat: Adviseur / Ontwikkelaar

Gedurfd, kleurrijk en no nonsens. Het Rotterdams Philharmonisch Orkest behoort tot de absolute wereldtop! Wil jij hier deel van uitmaken en ben je een ervaren, pro-actieve en positieve HR-medewerker met een flinke dosis energie? Solliciteer dan nu!
 

Rotterdams Philharmonisch Orkest: HR&O Medewerker

Het Joods Cultureel Kwartier biedt je een uitgelezen kans om tijdens een betaalde meewerkstage kennis te maken met het reilen en zeilen achter (en voor) de schermen van een gerenommeerd Amsterdams museum.
 

Joods Cultureel Kwartier: Stagiair(e) Evenementen

De Vrije Academie zoekt medewerker secretariaat. Kom jij werken in een culturele omgeving op het mooiste kantoor van Amsterdam? We nodigen je graag uit om kennis te maken!
 

Vrije Academie: Medewerker Secretariaat

Filmhuis Bussum is op zoek naar een Medewerker Marketing en Communicatie! Bruis jij van de ideeën om Filmhuis Bussum nóg beter op de kaart te zetten? Dan zoeken wij jou! Het gaat om een betaalde functie voor 32 uur per week.
 

Filmhuis Bussum: Medewerker Marketing en Communicatie