Helemaal opgeladen door je vakantie en zin om voltijd aan de slag te gaan in de cultuursector? Filter naar jouw fulltime droombaan m.b.v. de checkboxen.

Als ervaren digital content marketeer bij het Holland Festival werk je mee om het verhaal van het festival en het festivalprogramma op een creatieve en strategische wijze onder de aandacht te brengen via digitale marketingkanalen en social media.
 

Holland Festival: Digital Marketing en Content Specialist

Ben jij een inspirerende Locatiemanager met passie voor creativiteit? Sluit je aan bij DONS, waar kunst en kinderen samenkomen!
 

DONS Opvang: Locatiemanager

Wil je een bijdrage leveren aan open en inclusievere technologie? Dan is deze baan voor jou! Waag FutureLab zoekt een projectassistent.
 

Waag FutureLab: Projectassistent

Achter (of voor!) de schermen bij jouw favoriete literaire, muzikale, film, dans of theater festival? Bekijk het actuele aanbod festivalvacatures.

De Bosch Parade: een varende parade van kunstwerken geïnspireerd op het werk van Jheronimus Bosch. Voel jij je ook geïnspireerd door de (hedendaagse) kunst, cultuur en geschiedenis van Brabant, en zou je je daar graag professioneel mee bezighouden? Bekijk het actuele vacature-aanbod in de kunst- en cultuursector van Noord-Brabant.

If you are looking for a job or internship in the cultural industry of the Netherlands, but you don’t speak Dutch (fluently), take a look at the English vacancies on our site:

Houd jij je leerlingen in toom en toon? Komen jouw doeken en lessen goed uit de verf? Veeg jij de theatervloer aan met didactische vraagstukken? Vind jouw nieuwe uitdaging hier.

Protagonist in je werk-avontuur? Regisseer jezelf in die nieuwe rol achter of voor de schermen. Bekijk tientallen vacatures bij filmhuizen, producenten en andere film gerelateerde organisaties.

Als Intern bij een (inter)nationale culturele organisatie aan de slag? Een stage on stage of backstage? Bekijk het actuele aanbod van stageplaatsen. Je kunt dit aanbod filteren m.b.v. de checkboxen.