Ben jij zelfstandig, accuraat en heb je oog voor detail? Heb je ervaring in het ontwikkelen van digitaal educatief materiaal? Dan ben jij de nieuwe contentmanager lesmateriaal die onze nieuwe afdeling Dans & Drama kan ondersteunen!
 

123ZING: Contentmanager Lesmateriaal

In het heden, werken met het verleden? Materiaal of immaterieel: Erfgoed hoeft helemaal niet stoffig te zijn als het aan jou ligt! Bekijk alle erfgoed vacatures en vind jouw nieuwe uitdaging m.b.v de checkboxen

Laaktheater is op zoek naar versterking van haar team, een programmamedewerker die samen met bewoners en organisaties uit Laak mooie culturele programma's en producties mogelijk wil maken.
 

Laaktheater: Programmamedewerker

Van oude- tot nieuwe media, van massamedia tot niche initiatieven. Er zit vast een leuke nieuwe freelance, parttime of fulltime uitdaging voor je bij via ons medium.

Another Kind of Blue zoekt twee kundige bestuursleden ter aanvulling van het zittende bestuur. Denk mee over de toekomst van dit innovatieve dansgezelschap uit Den Haag!
 

Another Kind of Blue: Bestuurslid

Muziekles geven in een inspirerende werkomgeving? Hallo Muziek leert kinderen op speelse en doeltreffende wijze muzikale vaardigheden aan, waardoor leerlingen zich op hun eigen manier durven te uiten. Neem contact op voor meer informatie!
 

Hallo Wereld: Muziekdocent

Ben jij die bevlogen projectleider die kwaliteit en visie combineert tot boeiende tentoonstellingen in zowel het Van Gogh Museum als in De Mesdag Collectie voor jong en oud? Dan is dit jouw beste baan!
 

Van Gogh Museum: Projectleider Tentoonstellingen

Ben jij de schakel tussen Utrechtse basis- en middelbare scholen en onze culturele partners zodat Utrechtse leerlingen optimaal van hun culturele activiteiten kunnen genieten? Dan zoekt Cultuur & School Utrecht jou!
 

Cultuur & School Utrecht: Planner