Ben jij een enthousiaste, online marketeer die de geheimen van o.m. SEO en Google Analytics kent? Draai jij je hand niet om voor het opzetten en uitwerken van nieuwe plannen en ideeën? En ben je een gezellige collega? Dan hebben we jou nodig !
 

Theater Film Café De Lieve Vrouw: (Online) Marketeer

De Breitner Academie is op zoek naar een Stageondersteuner voor 16 uur per week. Ben je communicatief vaardig en een administratieve kei? Heb je affiniteit met onderwijs en beeldende kunst? Dan is de Breitner Academie op zoek naar jou!
 

Breitner Academie (AHK): Stageondersteuner

Film-fanaat? Zoek je een baan of stageplaats op het gebied van film, cinema, bioscoop, witte doek…? Bekijk het actuele vacature-aanbod.

Wil jij impact maken op de stad Rotterdam? Wij zijn op zoek naar een Marketing & Communicatie specialist, die voor een van onze missielijnen aan de slag gaat! Er is veel vrijheid in deze functie en jij kunt echt het verschil maken.
 

Bibliotheek Rotterdam: Specialist Marketing & Communicatie

Another Kind of Blue zoekt nieuwe bestuursleden met kennis over een van de volgende onderwerpen: nieuwe technologie (VR, AI, drones, robotica), marketing, juridisch of financieel (sponsoring, partnership, etc.).
 

Another Kind of Blue: Bestuursleden

Crown Fine Art zoekt Art Handlers! Onze passie is het omgaan met kunst. Deel jij deze passie en lijkt het je leuk om praktisch bezig te zijn, check dan snel onze vacature voor Art Handler.
 

Crown Fine Art: Art Handlers

Zoek je een baan of stageplaats in de theaterwereld? Hier vind je alle actuele vacatures op het gebied van theater op een rijtje….

Luxor Live zoekt, per direct, een fulltime Hoofd Techniek die eindverantwoordelijk is voor de technische voorzieningen van poppodium Luxor Live (www.luxorlive.nl), tijdelijke locatie De Melkfabriek, en studio Arnhem Live.
 

Luxor Live: Hoofd Techniek

Wil jij niet voldoen aan het stereotype administrateur, ben je graag betrokken bij een levendige omgeving waar mensen van alle leeftijden en interesses samen komen en genieten, dan ben je bij Luxor Live zeker op de goede plek.
 

Luxor Live: Medewerker Financiële Administratie

Heb jij een passie om jouw creatieve vakgebied over te dragen aan kinderen? Zie jij jezelf al shinen voor de klas? Ben jij hét antwoord op de vraag naar creativiteit in het onderwijs? Plan nu jouw kennismakingsgesprek bij Qrabbl!
 

Qrabbl: Creatieve Vakleerkracht Basisonderwijs

Vind jij het ook zo leuk om beginnende kunstenaars te helpen hun creatieve kwaliteiten te ontdekken? Of heb jij goede ideeën voor effectief beleid op het gebied van kunst- en cultuureducatie? Bekijk onze vacatures!