Is het jouw ambitie om als directeur een culturele organisatie te leiden? Er zijn op dit moment in de cultuursector een aantal mooie directeursfuncties vacant!

Ben jij een Videotechnicus? Solliciteer dan direct voor een uitdagende & creatieve functie bij Beamsystems. BeamSystems is dé specialist in AV producten & projecten binnen de culturele sector.
 

BeamSystems BV: Videotechnicus

Organiseer jij graag de mooiste culturele programma’s en evenementen? Ga dan aan de slag als programmeur, projectmedewerker of productiemedewerker! Bekijk ons actuele vacature-aanbod van functies op het gebied van Programmering & Productie.

Ben jij op zoek naar een diverse, uitdagende en creatieve functie op één van de mooiste en groenste plekjes in A'dam? Solliciteer dan nu en misschien ben jij straks de nieuwe coördinator horeca & verhuur op Jeugdland Amsterdam!
 

Jeugdland Amsterdam: Coördinator Horeca & Verhuur

Urban Resort is een professionele not-for-profit organisatie die sinds 2007 atelier- en woonruimte realiseert voor creatief en cultureel Amsterdam. Wij zoeken een gedreven en ervaren Hoofd Financiën & Backoffice die ons team komt versterken.
 

Urban Resort: Hoofd Financiën & Backoffice

Wil jij na de ‘grote vakantie’ graag aan de slag als (kunstvak)docent in de cultuursector? Bekijk nu vast ons vacature-aanbod en wie weet sta jij straks voor de klas!

Zijn facturen, begrotingen en fiscale zaken jou wel toevertrouwd? Help je culturele organisaties graag financieel koers houden? Bekijk dan ons actuele aanbod van vacatures op administratief en/of financieel gebied.

Wil jij graag werken op een plek waar je niet alleen boeken kunt lenen, maar ook kunt lezen, studeren, gebruikmaken van IT-voorzieningen en deelnemen aan diverse activiteiten? Solliciteer dan bij de bibliotheek!

Leef jij op Insta en TikTok en ben je vergroeid met je telefoon? Culturele organisaties kunnen jouw digital native skills goed gebruiken. Bekijk het actuele aanbod van social media vacatures.

Altijd al aan de slag gewild in de theaterwereld? Dit is je kans! Hier vind je alle actuele vacatures op het gebied van theater op een rijtje….

Deze zomer kunnen de festivals eindelijk weer voluit van start. En de cultuursector organiseert festivals op allerlei terrein: muziek, dans, theater, film, literatuur en meer… Draag jij daar (weer) graag een steentje aan bij? Bekijk dan onze festival-vacatures.