Stevenson Amsterdam zoekt per direct een stagiair. Ben je goed met InDesign, woon je in Amsterdam, en studeer je kunstgeschiedenis? Dan willen we je heel graag leren kennen.
 

Stevenson: Stagiair

WArd/waRD - Ann van den Broek zoekt een nieuwe collega die met enthousiasme werkt aan het vergroten van het publiek en de naamsbekendheid. Zoek jij een baan met veel vrijheid, dynamiek en een creatieve omgeving reageer dan op de vacature.
 

WArd/waRD - Ann van den Broek: Medewerker Publiekswerking

Theater aan de Schie zoekt per direct een toneelmeester (plv) voor de afdeling techniek voor 36 uur per week. Ons theatertechnische team bestaat op dit moment uit vier uitvoerende technici en een hoofd theatertechniek en gebouwbeheer.
 

Theater aan de Schie: Plaatsvervangend Toneelmeester

Studio Linksvoor is een gloednieuw creatief evenementenbureau. Uit de koker komen o.a. Drift Festival, Mout Bierfestival, De Achtertuin en Iconic Festival. Voor deze projecten is de organisatie op zoek naar een Marketing & Communicatie Manager.
 

Studio Linksvoor: Marketing & Communicatie Manager

Bosch Parade zoekt nieuwe bestuursleden om haar stichtingsbestuur te komen versterken. We zoeken een of twee enthousiaste cultuurliefhebbers die dit dynamische evenement een warm hart toedragen en mee willen helpen om onze ambities te bereiken.
 

Bosch Parade: Bestuurslid

Wil jij je passie delen in het basisonderwijs? En op flexibele wijze extra inkomsten genereren als zzp-er? Meld je dan aan om Talentiko docent te worden. Wij zoeken creatieve professionals met talent om voor de klas te staan!
 

Talentiko: Creatieve Docent (basisonderwijs)

Droom je van een baan of stageplaats in de danswereld? Bekijk het actuele vacature-aanbod bij organisaties op het gebied van dans.

Een mooi boek haal je in de bieb, maar dat is al lang niet meer het enige wat je er kunt vinden. In de bibliotheek van nu kun je ook schrijvers en buurtgenoten ontmoeten, je taalkennis en digitale vaardigheden vergroten, studeren of dagdromen. Zet jij je graag in voor zo’n veelzijdige organisatie?

Kennen Instagram, Facebook, Twitter en TikTok geen geheimen voor je? Ben jij opgegroeid en meegegroeid met Hyves en heb je die expertise verder ontwikkeld tot carrière-pad? Dan ben jij vast en zeker een social media expert. Like!