Op zoek naar een uitdagende baan? LUDWIG zoekt per direct een hands-on Manager Financiën en Bedrijfsvoering voor 24 uur per week, die het brede spectrum van LUDWIGs activiteiten financieel coördineert. Kijk op Culturele vacatures of ludwiglive.nl

LUDWIG: Manager Financiën en Bedrijfsvoering

Wil je bijdragen aan een leven lang ontwikkelen en digi-taalvaardige burgers? Dan is FlevoMeer Bibliotheek op zoek naar jou. Reageer op de vacature Vakspecialist Educatie voor 28 uur per week.
 

FlevoMeer Bibliotheek: Vakspecialist Educatie

Lijkt het jou leuk, leerzaam en inspirerend om een bijdrage te leveren aan Culturele vacatures? Kom dan als Webredacteur ons team versterken!
 

Culturele vacatures: Webredacteur

Lijkt het je geweldig om bij een orkest te werken: als musicus, of als (staf)medewerker of bestuurslid? Bekijk het actuele vacature-aanbod bij orkesten.

Ben je een echte horecatijger en zou je daar het liefst je werk van maken – maar dan wel in een culturele omgeving…? Bekijk dan ons vacature-aanbod op dit gebied.

In de cultuursector is het publiek een belangrijke speler. Vertel je graag over kunst, vind je het leuk mensen rond te leiden of workshops te geven, of houd je je graag op een andere manier met publiekszaken bezig? Bekijk het actuele aanbod op het gebied van publiekseducatie en publieksbegeleiding.