Kaboom Animation Festival zoekt uiterlijk per 1 juni een bevlogen en ervaren Hoofd Marketing voor 16 uur per week. Breng jij de marketingstrategie van het festival naar the next level? Reageer dan voor 16 april.
 

Kaboom Animation Festival: Hoofd Marketing

Zoek je een baan of stage op het gebied van kunst- en cultuureducatie? Help je enthousiaste amateurkunstenaars graag op weg, of draag je op een andere manier graag bij op dit gebied? Bekijk het actuele vacature-aanbod!

De cultuursector organiseert festivals op allerlei terrein: muziek, dans, theater, film, literatuur en meer… Draag jij daar graag een steentje aan bij?

Film-fanaat? Zoek je een baan of stageplaats op het gebied van film, cinema, bioscoop, witte doek…? Bekijk het actuele vacature-aanbod.

Lijkt het je geweldig om bij een orkest te werken: als musicus, of als (staf)medewerker of bestuurslid? Bekijk het actuele vacature-aanbod bij orkesten.

In de cultuursector is het publiek een belangrijke speler. Vertel je graag over kunst, vind je het leuk mensen rond te leiden of workshops te geven, of houd je je graag op een andere manier met publiekszaken bezig? Bekijk het actuele aanbod op het gebied van publiekseducatie en publieksbegeleiding.