Opgave Selectie-vermelding

Selectie-vermelding "Alle vacatures bij [uw organisatie]"


Als uw organisatie meerdere vacatures heeft openstaan waarvoor u via onze site werft, kunt u onder ‘Vacatures zoeken/Selecties’ een overzicht van alle vacatures laten plaatsen door onderstaand formulier in te vullen. We posten ook een bericht over deze Selectie-vermelding op onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn).

Deze overzichtspagina komt er als volgt uit te zien: bovenaan een grote foto van bij voorkeur het gebouw van de organisatie, een introductie over uw organisatie met uw logo ernaast, en een lijst van de actuele openstaande vacatures met links naar de betreffende vacature-pagina’s op onze site.

 • Bij voorkeur een foto van het gebouw van de organisatie. Dit moet een liggende afbeelding van goede kwaliteit zijn (minstens 1000 px breed). Deze afbeelding wordt op de overzichtspagina getoond en bovenaan uw selectie-vermelding. In het onderschrift-veld kunt u eventuele credits vermelden.
  Toegestane bestandstypen: gif, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
 • Toegestane bestandstypen: gif, jpg, png, Max. bestandsgrootte: 64 MB.
 • Gegevens contactpersoon  Deze gegevens zijn uitsluitend voor onze correspondentie bedoeld en worden niet online getoond. De bevestiging van opgave en van plaatsing worden naar dit e-mailadres gestuurd. Als wij vragen hebben over de opgave, nemen we contact op met deze persoon.
 • Factuurgegevens (voor onze administratie)  Deze gegevens zijn uitsluitend voor onze administratie bedoeld en worden niet online getoond. Indien de organisatie en het e-mailadres gelijk zijn aan die van de contactpersoon kunt u deze velden leeg laten.

 • Als het factuuradres bij ons bekend is en onveranderd t.o.v. de vorige opgave, kunt u hier "Bekend" invullen. Als uw organisatie vraagt om vermelding van bepaalde nummers of codes op de factuur, verzoeken wij u deze informatie hier door te geven.
 • Het basistarief voor één week is € 50,- ex btw.
 • 0,00 €
 • Akkoordverklaring & versturen