Over ons

Culturele vacatures is een vacaturesite waar werkgevers uit de kunst- en cultuursector vacatures en stages kunnen plaatsen. De site vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in de culturele sector. We willen beiden graag zo goed mogelijk helpen om elkaar te vinden!

Met dat doel voor ogen hebben we ook een LinkedIn-groep opgezet. De groep vormt een professioneel netwerk en is een platform voor kennisdeling. Via de groep kunnen de leden ook elkaar op de hoogte houden van interessante evenementen, vragen aan elkaar stellen, discussies voeren en suggesties leveren. Aan het eind van de dag laten wij in de LinkedIn-groep – en op onze LinkedIn-bedrijfspagina – weten hoeveel nieuwe vacatures en stages er die dag op de website zijn geplaatst, met een link naar het dag-overzicht op de site.

Daarnaast schrijven we een blog over de laatste ontwikkelingen in de sector.

Culturele vacatures wordt gemaakt door:
Jaconelle Stas-Schuffel (eigenaar): communicatie, beheer website, webredactie
Leonie Kerkhofs: administratie, officemanagement, webredactie
Toine van den Nieuwendijk: financiële administratie, boekhouding
Nienke Piena: eindredactie Follow Up, advertentiebeheer, webredactie
Mireille de Putter: eindredactie blog, webredactie
Thijs van Beusekom: webredactie

De website Culturele vacatures is een initiatief van Jaconelle Stas-Schuffel.
Jaconelle heeft behalve de kunstacademie in Groningen de opleiding Vergelijkende Kunstwetenschap: Woord en Beeld aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd. Daarna is zij als aio verbonden geweest aan de opleiding Nederlands van de VU. In 1997 heeft ze haar eigen bedrijf opgezet, Alpha Webdesign. Ze heeft o.a. gewerkt voor Museum Boijmans Van Beuningen, de Museumvereniging, Museumgroep Leiden, Stichting De Negentiende Eeuw en Stichting Perdu. Mede daardoor is zij goed bekend in de culturele wereld.

BlogTwitter | Facebook | LinkedIn groep | LinkedIn bedrijfspagina | RSS