Over ons

Culturele vacatures is een vacaturesite waar werkgevers uit de kunst- en cultuursector vacatures en stages kunnen plaatsen. De site vormt de schakel tussen werkgevers en werkzoekenden in de culturele sector. We willen beiden graag zo goed mogelijk helpen om elkaar te vinden!

Op ons blog schrijven we over de laatste ontwikkelingen in de cultuursector en laten we mensen die in de sector werken aan het woord. Zo wordt zichtbaar wie bepaalde vacatures vervuld hebben en wat het werk behelst: informatief en inspirerend!

Om actualiteiten in de cultuursector snel zichtbaar te maken publiceren we korte nieuwsberichten. Dit doen we o.b.v. persberichten en berichten in de media.

Culturele vacatures wordt gemaakt door:
Jaconelle Stas-Schuffel (directeur): communicatie, bouw & beheer website, webredactie
Leonie Kerkhofs: administratie, officemanagement, webredactie
Toine van den Nieuwendijk: financiële administratie, boekhouding
Nienke Piena: webredactie
Myrthe Huijts: webredactie
Rixt Weeber: webredactie
Kiki Henger: webredactie
Iris Romeijnders: webredactie

De website Culturele vacatures is een initiatief van Jaconelle Stas-Schuffel.
Jaconelle heeft de opleiding Grafische vormgeving gevolgd aan Academie Minerva in Groningen, en vervolgens de opleiding Vergelijkende Kunstwetenschap: Woord en Beeld aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Daarna is zij als aio verbonden geweest aan de opleiding Nederlands van de VU. In 1997 heeft ze haar eigen bedrijf opgezet, Alpha Webdesign. Ze heeft onder andere gewerkt voor Museum Boijmans Van Beuningen, de Museumvereniging, Museumgroep Leiden, Stichting De Negentiende Eeuw en Stichting Perdu. Sinds 2007 is zij directeur van Culturele vacatures.

X | Facebook | Instagram | LinkedIn groep | LinkedIn bedrijfspagina