Nieuwe Directeur: Cultuurhuis Casa Cadanza

Corinne van Lelieveld

Op 1 augustus 2023 is Corinne van Lelieveld gestart als directeur van Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza, het spiksplinternieuwe cultuurhuis dat in Berkel en Rodenrijs wordt gerealiseerd. Met het aantreden van Corinne van Lelieveld wordt de volgende stap gezet in de doorontwikkeling om van Cultuurhuis Casa Cadanza een succesvolle ontmoetingsplek te maken.

Corinne van Lelieveld is een ervaren zakelijk leider en directeur in de culturele sector. Tot voor kort was Van Lelieveld directeur van Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis en zakelijk leider van Tg Goed Gezelschap. Voorheen werkte ze voor uiteenlopende theatergezelschappen, waaronder Rogie & Company, Hotel Modern, WArd/waRD en Theatergroep De Jonge Honden. Van Lelieveld heeft hierdoor een uitgebreid netwerk in de theater- en danssector.

Ze studeerde Kunst- en Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Ze behaalde tevens de propedeuse Theater- Film- en Televisiewetenschappen.

Corinne van Lelieveld: “Casa Cadanza is een mooie aanvulling voor Lansingerland. Ik wil daar met mijn enthousiasme en expertise graag een bijdrage aan leveren. Ik ga graag verbindingen aan en heb er veel zin in om samen met verschillende partijen een bruisende culturele voorziening op te zetten waar inwoners kunnen genieten van inspirerende films, voorstellingen, een boek en een goede bak koffie.”

Blik op de toekomst
Samen met de voorzitter Geert ter Steeg gaat de nieuwe directeur aan de slag om in samenwerking met lokale en regionale maatschappelijke en culturele partners van Cultuurhuis Casa Cadanza een succesvol huis van ontmoeting te maken.

Corinne van Lelieveld is 1 augustus 2023 gestart bij Stichting Cultuurhuis Casa Cadanza. Het spiksplinternieuwe cultuurhuis dat in het centrum van Berkel en Rodenrijs West wordt gerealiseerd opent medio 2025 haar deuren.

Over Cultuurhuis Casa Cadanza
Casa Cadanza wordt een cultuurhuis waar ontmoeting en verwondering centraal staan. Een plek waar je je thuis voelt en graag komt. En bovenal een huis waar jouw nieuwsgierigheid gewekt wordt.

Bron: Cultuurhuis Casa Cadanza (01-08-2023)

In november 2022 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures