Nieuwe Directeur: Cultuur Haven Veghel

Steven Hans

Per 21 mei a.s. zal Steven Hans in dienst treden als directeur van Cultuur Haven Veghel. Hij zal daarmee de functie overnemen van Sebastiaan Beks die de afgelopen 10 jaar deze rol heeft vervuld.

Steven heeft veel ervaring op leidinggevend en directieniveau binnen de bedrijfstak horeca en groothandel. Hij is een gepassioneerd hospitality & sales professional en het bestuur van Cultuurfabriek Noordkade is ervan overtuigd dat hij de juiste persoon is voor de organisatie. Steven Hans is 45 jaar, woont in Sint-Michielsgestel, is gehuwd en vader van twee kinderen. De afgelopen jaren was Steven onder andere werkzaam als zelfstandig ondernemer. Sebastiaan Beks neemt afscheid bij Cultuur Haven Veghel op 30 juni van dit jaar.

Over Cultuur Haven Veghel
Stichting Cultuur Haven Veghel is reeds vanaf de opstart in 2014 verantwoordelijk voor het beheer van een groot aantal ruimtes op de Noordkade. Cultuur Haven Veghel verzorgt daarnaast ook de verhuur van ruimtes aan locale partijen voor hun sociaal culturele activiteiten. Denk daarbij aan muziek-, dans-, of toneelgezelschappen. Maar ook aan partijen op het gebied op amateurfotografie, schilderen en tekenen, (edel)smederij en andere organisaties met een sociaal cultureel karakter en wordt passende ruimte tegen een speciaal tarief verhuurd.

Cultuur Haven Veghel maakt deel uit van de coöperatieve samenwerking Cultuurfabriek Noordkade. Dit is een organisatie die de gedeelde belangen van de door de gemeente Meierijstad gesubsidieerde cultuurpartijen samenbrengt in het ‘grote geheel’ van de Noordkade en verbindt met andere partijen.

Bron: Cultuur Haven Veghel (CHV) (29-03-2024)

In januari en februari 2024 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures