Nieuw Creatief Team: Nieuwe Nor

Brent Bemelen en Ruben Schreibers

Per 1 april 2024 zijn Brent Bemelen en Ruben Schreibers doorgeschoven naar coördinerende posities binnen het creatieve team van de Nieuwe Nor. Brent is het nieuwe Hoofd Programmering en combineert dit met zijn huidige functie van Programmeur Dance. Ruben groeit door van Senior Marketeer naar Hoofd Marketing. Daarmee vullen ze het gat dat is ontstaan doordat voormalig Hoofd Programmering & Marketing Kees van den Berg is doorgeschoven naar Directeur-bestuurder.

Kees van den Berg: “Het is mooi om te zien dat Brent en Ruben zich de afgelopen twee jaar sterk hebben ontwikkeld tot sterkhouders binnen de afdeling. Hun creativiteit, kunde en daadkracht staan buiten kijf. Ik neem met vertrouwen afstand van mijn oude rol.” Het creatieve team, dat verantwoordelijk is voor het bedenken en uitvoeren van het programma en de daarbij behorende communicatie, moet vanaf 1 mei weer uit vijf personeelsleden bestaan.

Er is een belangrijke rol voor concertprogrammeur Sander Bosch weggelegd. Ook lopen er op dit moment gesprekken voor de invulling van twee promoterfuncties. Kees: “We hebben een heel jong team waarmee we dicht bij onze doelgroepen staan en dat willen we zo houden door telkens van onderop te groeien.”

Zowel Brent als Ruben geven aan dat ze zich vol enthousiasme op hun nieuwe functie storten. Ze kijken ernaar uit om samen met het hele team aan de slag te gaan en een positieve stempel op de toekomst van de Nieuwe Nor te drukken.

Over Nieuwe Nor
De Nieuwe Nor is een platform voor het beleven en vernieuwen van populaire cultuur in Parkstad. De basis van de platformfunctie vormt het presenteren van concerten en dance-avonden. De Nieuwe Nor biedt een breed programma aan voor vrijwel iedere popmuziekliefhebber in de regio, van jong tot oud. Ook is er aandacht voor andere uitingsvormen die behoren tot de populaire cultuur, van beeldende kunst tot lifestyle.

Bron: Nieuwe Nor (03-04-2024)