Stichting de Zaanse Schans: Financieel Medewerker

Stichting de Zaanse Schans in Zaandam zoekt een Financieel Medewerker voor 20 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenDe Zaanse Schans is een bijzonder erfgoeddorp binnen de gemeente Zaanstad, waar gewoond en gewerkt wordt. Hier komen erfgoed, molens, musea, ondernemers en bewoners bij elkaar, wat ervoor zorgt dat er jaarlijks ongeveer 2,4 miljoen bezoekers naar het gebied komen. Dit betekent dat de Zaanse Schans één van de grootste dagattracties van Nederland is.

Stichting de Zaanse Schans is eigenaar van en onderhoudt de meeste panden op de Zaanse Schans, voert onderhoudswerkzaamheden aan het buitengebied uit en ontwikkelt en coördineert het beleid. Daarnaast faciliteert zij tevens het parkeer- en toiletbezoek.

Voor de financiële afdeling van de Stichting zijn wij per direct op zoek naar een

Financieel Medewerker

20 tot 24 uur per week

Heb jij passie voor financiën en ben je leergierig? Sta je aan het begin van je carrière en wil je je verder ontwikkelen als Financieel Medewerker? Of ben je even uit het werkveld geweest en wil je weer beginnen? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van het team van Stichting de Zaanse Schans, een dynamische organisatie die zich inzet voor het behoud en beheer van het culturele erfgoed van Nederland.

Als Financieel Medewerker bij Stichting de Zaanse Schans krijg je de kans om jouw vaardigheden verder te ontwikkelen in een stimulerende en ondersteunende omgeving. Je zult samenwerken met een ervaren professional en krijgt volop mogelijkheden om te groeien en te leren.

Wat bieden we jou?
Een parttime functie voor ongeveer 20-24 uur per week (verdeeld over de dagen maandag t/m donderdag), welke valt in schaal 6 (€ 2.404,- tot € 3.481,-). Inschaling is afhankelijk van leeftijd en eventuele werkervaring.

Goed om te weten: we hebben een eigen CAO en een goede pensioenregeling.

Wat ga je doen?
De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Verwerken van in- en verkoopfacturen.
  • Verwerken van bankmutaties en betalingen voorbereiden.
  • Debiteuren / crediteuren administratie.
  • Grootboekadministratie.
  • Voorbereidende werkzaamheden voor de aangifte omzetbelasting.
  • Afloopcontrole van diverse tussenrekeningen, oplossen van vraagposten en kruisposten.
  • Afhandelen van declaraties en bestelling.
  • Overige ondersteunende adhoc werkzaamheden.

Wie ben jij?
Je hebt een afgeronde opleiding op MBO-niveau en je bent secuur, nauwkeurig en betrouwbaar. Verder ben je enthousiast om nieuwe vaardigheden te leren en heb je uitstekende communicatieve vaardigheden. Bekendheid met het programma Exact is een pre, evenals affiniteit met erfgoed. Een goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal is noodzakelijk.

Ook dit nog
Kom je bij ons in dienst dan dien je een verklaring omtrent gedrag aan te vragen.

Wil jij bijdragen aan het succes van de Zaanse Schans?
Schrijf dan je sollicitatie en mail dit met jouw CV naar Stichting de Zaanse Schans werken@dezaanseschans.nl.

Inlichtingen
Heb je nog een inhoudelijke vraag, neem dan contact op met Anne-Floor van Tilburg (op werkdagen) tussen 10-15 uur op 06-24 80 53 29.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.