Jeugdtheater Hofplein: Theaterdocent

Jeugdtheater Hofplein in Rotterdam zoekt Theaterdocenten voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Tijdelijk | Sluitingsdatum: geenJeugdtheater Hofplein is een warm Huis waar élk kind welkom is. Ons motto is: verbeeld, verrijk, verwonder. Dat doen we met theater in vele verschijningsvormen. Jeugdtheater Hofplein begeeft zich zowel in de vrije tijd als in het basis- en voortgezet onderwijs. Zo dragen we bij aan het plezier én de culturele en persoonlijke ontwikkeling van zo veel mogelijk kinderen en jongeren, van alle leeftijden en niveaus.

Voor kortlopende en langlopende projecten op verschillende Rotterdamse scholen zoekt Jeugdtheater Hofplein ervaren en bevlogen

Theaterdocenten

Nader te bepalen aantal uur per week

In de periode tot de zomer zoeken wij vooral theaterdocenten voor korte projecten en op invalbasis. Na de zomer zijn we ook op zoek naar docenten voor langere trajecten / vaste dagen.

We zoeken Theaterdocenten die

  • Hart hebben voor het lesgeven aan kinderen / jongeren in het primair en/of voortgezet onderwijs, in grootstedelijke context.
  • Bevoegd zijn of aantoonbare langdurige ervaring hebben binnen het onderwijs.
  • Als theaterdocent op speelse en creatieve wijze theaterlessen willen geven binnen het onderwijs. Met aandacht voor een veilige werksfeer én de eigen creativiteit / het makerschap van elk kind.
  • Graag meedenken en samenwerken en communicatief vaardig zijn.
  • Lesinhoud kunnen afstemmen op leeftijd, doelgroep en waar gevraagd op eventuele thema’s/wensen van de school.
  • Op doordeweekse dagen beschikbaar zijn.
  • Alle overige werkzaamheden willen verrichten die bij de uitoefening van de functie horen: onder andere bijwonen van teambijeenkomsten, communicatie met kantoor, waar van toepassing het zorgdragen voor de invulling van presentaties.

Na de zomer zoeken we ook theaterdocenten die interesse hebben in de brede functie van cultuurcoach. Naast je lessen stimuleer je deelname aan cultuur, bouw je binnen de school aan een visie op theater en maak je een brug naar cultuur in de wijk en stad.

Wat bieden wij jou?
Voor kortlopende projecten geldt een vergoeding op zzp-basis: op basis van jouw achtergrond en het tarievenstelsel van Jeugdtheater Hofplein vanaf € 42,- per klokuur les / € 28,- per afgesproken taakuur.

Voor langlopende projecten kom je in dienst en word je uitbetaald op basis van het arbeidsvoorwaardenbeleid van Jeugdtheater Hofplein. De inschaling is afhankelijk van (soort)gelijke werkervaring. Salarisindicatie: v.a. € 2.580,- bruto (schaal 7, cao Kunsteducatie) per maand bij een fulltime aanstelling van 36 uur per week.

Kom je bij Jeugdtheater Hofplein werken? Dan ben je verzekerd van een team inspirerende collega’s, van je mededocenten tot productie en marketing. Je wordt uitgenodigd voor onze premières, bezoekt onze voorstellingen gratis, leert collega’s uit allerlei disciplines kennen op borrels en teamdagen. Ook ben je welkom op docentendagen waarop we workshops met betrekking tot ons vak organiseren, om met elkaar te blijven bijleren.

Geïnteresseerd?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van cv ter attentie van Kim van den Bemt; educatie@jeugdtheaterhofplein.nl. Voor meer informatie kan tevens contact worden opgenomen via dit adres. Op korte termijn reageren loont.

Jeugdtheater Hofplein streeft ernaar een diverse en inclusieve organisatie te zijn, oftewel een afspiegeling van de Rotterdamse samenleving van nu. Daarom roepen wij kandidaten die zich hierin herkennen en ons kunnen versterken vooral op om te reageren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.