Stadsschouwburg Utrecht: Algemeen Medewerker

Stadsschouwburg Utrecht in Utrecht zoekt Algemeen Medewerkers voor 2 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Oproepkracht | Sluitingsdatum: geen



Stadsschouwburg Utrecht is hét bruisende theaterhart van Utrecht en omstreken. In en om ons monumentale gebouw presenteren wij een breed aanbod van nationale en internationale voorstellingen in alle genres. Ook strijkt er zo nu en dan een festival neer zoals Spring en het Nederlands Film Festival. We vinden het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt in ons theater.

Stadsschouwburg Utrecht is per direct op zoek naar

Algemeen Medewerkers

2 tot 36 uur per week

De afdeling Horeca & Sales zorgt ervoor dat publiek, bespelers en medewerkers van Stadsschouwburg Utrecht zich altijd welkom, veilig en prettig voelen tijdens hun verblijf. Onderdeel van de afdeling zijn het restaurant Zindering en lunchcafé Mevr. Dudok.

Hoe ziet je werkdag eruit?
Overdag kun je meestal doen wat je wil: een werkdag bij de schouwburg begint vaak om 18:45 uur. Na de briefing weet je wat je van de avond kunt verwachten en wat jouw belangrijkste taak is: bezoekers helpen in de garderobe, kaartcontrole of drankjes inschenken bij een van onze buffetten. Tijdens de voorstelling ben je met jouw collega’s bezig met schoonmaken en bijvullen zodat onze gasten in de pauze of na de voorstelling in een schone foyer een drankje kunnen drinken. Afwassen en het wegwerken van bestellingen behoort ook tot jouw takenpakket. Soms hebben we grote evenementen en feesten waarbij een dag er totaal anders uitziet, dus saai wordt het niet snel. Na jouw inwerkperiode word je ook ingewerkt in Mevr. Dudok en Zindering, zodat je onze gasten na de voorstelling ook daar met jouw kennis en kunde kunt verrassen.

Wie ben jij?

  • Je bent gastgericht en houdt ervan mensen een leuke avond te bezorgen.
  • Je vindt het niet erg om ’s avonds en in de weekenden, gedurende vakantieperiodes en op feestdagen te werken.
  • Je wilt minimaal twee keer per week werken.
  • Je woont in de directe omgeving van Utrecht (het kan namelijk laat worden).
  • Je bent 18 jaar of ouder.

Wat bieden wij?

  • Een leuke werkplek in een bruisende organisatie, waar iedereen welkom is en je nieuwe mensen ontmoet.
  • Werktijden die te combineren zijn met je studie of ander werk.
  • Je kunt veel voorstellingen gratis bezoeken en je mag daarbij iemand meenemen. Je krijgt ook korting bij andere theaters in Utrecht.
  • Inschaling volgens de cao Nederlandse Podia.

Solliciteren naar deze functie?
Mail jouw motivatie (en eventueel jouw cv) of een kort filmpje waarin je vertelt waarom je bij de schouwburg wil werken naar Stadsschouwburg Utrecht, via vacatures@ssbu.nl onder vermelding van ‘Algemeen Medewerker’.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.