Nieuwe Zakelijk Leider: Muziektheater Hollands Diep

Per 1 december 2023 is Lucas Bos begonnen als zakelijk leider bij Muziektheater Hollands Diep. Lucas is al vanaf zijn 17e professioneel musicus en heeft 25 jaar bij philzuid, voorheen Het Brabants Orkest, als fagottist gewerkt.

Juist om te voorkomen dat een blessure in de weg zou gaan staan van de prestaties op het podium heeft hij zich ontwikkeld in management voor culturele organisaties en communicatie/marketing. De laatste 2 jaar heeft hij gewerkt bij een organisatie die website ontwikkeld voor theaters en orkesten.

Muziektheater Hollands Diep is heel blij dat ze een persoon gevonden hebben die al zo lang zo diep in de culturele wereld zit. Ze wensen Andrew van der Ven heel veel succes in zijn nieuwe uitdaging die beter past bij zijn opleiding.

Over Muziektheater Hollands Diep
Muziektheater Hollands Diep sprong op 2001 in het diepe. Sindsdien hebben ze meerdere generaties kennis laten maken met muziektheater dat ontroert, verwart en vermaakt. Hun projecten raken hoofd en hart en verbinden mensen uit Dordrecht en wijde omgeving als publiek, artiest of medewerker.

Bron: Muziektheater Hollands Diep (21-12-2023)

In september en oktober 2023 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures