the Piano Academy: Pianodocent

The Piano Academy in regio Amsterdam zoekt Pianodocenten voor 4 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenBij the Piano Academy geef je pianoles aan huis bij leerlingen in Amsterdam en omstreken. Je werkt in een blok per wijk en hebt veel vrijheid als het aankomt op lesmateriaal en manier van lesgeven. Naast de reguliere lessen zijn er ook verschillende activiteiten zoals voorspeelavonden. Met een te gek docententeam zet the Piano Academy een nieuwe vorm van lesgeven neer. Door het grote succes groeit de school razend snel en hebben we plek voor nieuwe docenten. Durf jij deze uitdaging aan te gaan?

Ben jij een inspirerende en toegewijde pianodocent en wil je snel aan de slag met nieuwe leerlingen? Zoek je de mogelijkheid om je te ontwikkelen als docent en werk je graag zelfstandig, maar ook in teamverband? Kijk jij verder dan de zwarte en witte toetsen en geniet jij ervan om je leerling zijn of haar eigen kleur en muzikaliteit te laten ontdekken? Dan zoeken we jou!

Yes! We hebben weer plek voor nieuwe

Pianodocenten

in Amsterdam – Amsterdam Noord – Haarlem – Badhoevedorp
4 tot 24 uur per week

Check snel: Ben jij de docent die wij zoeken?

 • Elke les bij jou is een feest! Want het liefst benader jij elke leerling op zijn eigen manier. Dat iedere leerling anders is weet jij al lang. Je zoekt muziek uit die perfect bij je leerling past en toch nét uitdagend genoeg is. Komt een leerling met eigen suggesties? Daar doe jij natuurlijk wat mee!
 • Motiveren is jouw middle name. Jij ziet in elke leerling een rising star! Of dat nou op het niveau is van Claire de Lune of Twinkle Twinkle Little Star.
 • Heeft de leerling niet geoefend voor de les of zit hij / zij in een dipje? Jij weet wel raad! Vandaag geef jij net even een andere les, een ander stuk of improviseert even wat leuke akkoorden de les in. Kan jij. Gewoon zonder voorbereiding.
 • Jouw fiets is je grootste vriend. Samen reizen jullie door Amsterdam van leerling naar leerling. Een spettertje regen? Ach, dan staat er vast een warm kopje thee op je te wachten op het volgende adres.
 • Muziek kriebelt bij je tot in je tenen. Van Bach tot Joep Beving, van Für Elise tot Coldplay. Jij vindt het allemaal leuk. Maar nóg leuker is als je leerling na weken oefenen het stuk eindelijk onder de knie heeft en vol trots aan je laat horen. Stiekem doe jij die avond een vreugdedansje.

Oh ja, een échte Piano Academy docent heeft natuurlijk ook

 • Een conservatorium diploma (klassiek, pop of jazz).
 • Tijdens je opleiding aan het conservatorium methodieklessen gevolgd.
 • Minimaal twee jaar ervaring als pianodocent.
 • Spreekt vloeiend Nederlands.
 • Woont in Amsterdam of omstreken (of bent bereid te reizen).
 • Een inschrijving bij de Kamer van Koophandel, of is van plan dit te gaan doen.

En de beloning?

 • Wij zijn er voor je! Al jouw lessen worden voor je geregeld zodat jij alleen maar bezig bent met het lesgeven zelf.
 • Lesdagen en tijden zijn altijd in overleg (geef zelf aan hoeveel je wilt werken).
 • Ruimte voor eigen initiatief en ideeën.
 • Een grote zelfstandigheid en verantwoordelijkheid, dus veel ruimte voor jouw input.
 • De mogelijkheid om onderdeel te zijn van de grootste pianoschool van Nederland.
 • Vergoeding in overleg, op basis van milestones.
 • En natuurlijk: Eeuwige roem als member van ons pianoteam!

Word jij onze nieuwe docent?
Herken jij jezelf? Geweldig! Stuur dan snel een mailtje waarin jij uitlegt hoe jij deze job gaat rocken! Oh, en doe er dan gelijk ook even een cv bij. Dan nodigen wij je hopelijk uit voor een lekker bakje koffie en maken we snel kennis om te kijken of je in ons team past. Leuk om te weten is dat je gelijk na de meivakantie al kunt starten!

Was deze uitleg niet genoeg?
Voor meer info mail je naar Ciska of je bel je naar 020-2202187.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.