Pakhuis de Zwijger: Senior Programmamaker Ruimte & Wonen

Pakhuis de Zwijger in Amsterdam zoekt een Senior Programmamaker Ruimte & Wonen voor 40 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime | Sluitingsdatum: 06-05-2024



Pakhuis de Zwijger maakt meer dan 600 programma’s per jaar over dringende maatschappelijke vraagstukken, met rechtvaardigheid als kernwaarde. We brengen belanghebbenden samen in verschillende formats om gezamenlijk oplossingen te verkennen. Dit doen we met een team van programmamakers, producenten, communicatiemedewerkers en technici.

Wij zijn op zoek naar gedreven senior programmamaker Ruimte & Wonen

Senior Programmamaker Ruimte & Wonen

40 uur per week

Een creatieve en daadkrachtige Programmamaker met inhoudelijke kennis van stedenbouw en ruimtelijke ordening. Je hebt het vermogen om effectief te schakelen tussen verschillende belanghebbenden, van lokale gemeenschappen tot zakelijke partners, om vernieuwende programma’s te ontwikkelen die het publiek bewust maken van stedelijke en ruimtelijke vraagstukken en transities verder helpen.

Als Senior Programmamaker draag je bij aan de strategische ontwikkeling van de programmering. Je initieert en onderhoudt partnerschappen, werkt aan opdrachten en stuurt enkele programmamakers en stagiairs aan op jouw thema. Enige ervaring met leidinggeven aan een (klein) team is dus een pre. Door kennis en presentatie heb je inhoudelijk gezag in je werkgebied.

Jouw profiel

  • Actuele kennis en een stevig netwerk op het gebied van ruimtelijke thema’s.
  • Strategisch inzicht; ervaring met het onderhouden van samenwerkingsverbanden en het aantrekken van nieuwe (financiële) partners.
  • Creatief, leergierig en vol met originele ideeën.
  • Communicatief sterk (zowel intern als extern) en cultureel sensitief. Je hebt een sterk vermogen om je in anderen te verplaatsen.
  • Beschikbaar voor 40 uur per week waarvan gemiddeld één avond per week voor het draaien van een programma.

Bij Pakhuis de Zwijger hanteren we de cao Nederlandse podia. Deze functie is ingeschaald in schaal 7 (minimum € 3.516,- en maximum € 4.940,-), de precieze inschaling is afhankelijk van ervaring en kwalificaties.

Diversiteit
Pakhuis de Zwijger is een cultureel-maatschappelijke non-profitorganisatie. Wij streven er naar een grote diversiteit aan identiteiten en ervaringen de ruimte te geven in ons team. Daarom moedigen wij nadrukkelijk mensen van alle culturele en genderidentiteiten en opleidingsachtergronden aan om te solliciteren.

Geïnteresseerd?
Solliciteer vóór maandag 6 mei 2024 via de onderstaande button.

Inlichtingen
Voor vragen kun je contact opnemen met HR-adviseur Jip Gradener via: 06-13626126.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.