Conservatorium van Amsterdam: Receptionist

Het Conservatorium van Amsterdam (AHK) in Amsterdam zoekt een Receptionist voor 0,6 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 05-05-2024



Aan het Conservatorium van Amsterdam (CvA) leiden wij op het hoogste niveau musici op voor het (inter)nationale werkveld. Wij bieden bachelor- en masteropleidingen in klassieke muziek, jazz- en popmuziek, de opleiding Docent muziek, de Dutch National Opera Academy, een associate degree in electronic music en de Nationale opleiding voor jong toptalent. Met dit complete aanbod vormt het Conservatorium van Amsterdam niet alleen een volledige afspiegeling van het actuele muzieklandschap, maar spelen wij ook een actieve rol in het vormgeven van het internationale muziekleven, nu en in de toekomst. Het Conservatorium van Amsterdam heeft wereldwijd een enorme aantrekkingskracht op vele jonge muzikale talenten, en onze klassieke en jazzafdelingen behoren tot de grootste van Europa. Wij zijn onderdeel van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Het Conservatorium van Amsterdam is op zoek naar een

Receptionist

0,6 fte

Functiebeschrijving

Je bent het visitekaartje van onze organisatie en het eerste aanspreekpunt voor alle studenten, docenten, collega’s en bezoekers. Je hebt een verbindende taak, werkt graag in teamverband en je bent op je best in een ondersteunende en administratieve rol.

Wat je dagelijks doet:

  • Interne en externe telefoonbeantwoording, informatieverstrekking, beheren van de algemene inbox
  • Beantwoorden van vragen en zorg voor een efficiënte doorverwijzing
  • Registratie van bezoekers, algemene beheertaken, uitgifte en inname van gastenpassen en sleutels
  • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden en zorg dragen voor postverwerking
  • Zorg voor een nette servicebalie
  • Ondersteunen van de dagelijkse huismeestertaken

Profiel
Je hebt ervaring als receptioniste of als frontofficemedewerker. Je bent enthousiast, servicegericht en je vindt het leuk om te multitasken. Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord en geschrift. Je kunt goed met de computer overweg en bent bekend met onder andere Office 365 en (online) reserveringssystemen. Je bent een echte teamspeler, maar ook het zelfstandig uitvoeren van beheertaken gaat je gemakkelijk af. Je hebt een certificering Bedrijfshulpverlening of bent bereid deze snel te behalen. Het is een meerwaarde als je beschikt over verdere relevante certificeringen en/of diploma’s. Als servicegericht persoon heb je een vriendelijke houding, een gezond gevoel voor humor en zet je je altijd in voor een optimale dienstverlening.

Wat bieden wij?

Een mooie en uitdagende functie in een leuk team, een werkplek met een geweldig uitzicht over Amsterdam, veel humor, heel veel muziek, genieten van getalenteerde studenten, werken met gedreven docenten, nog meer muziek, concerten bezoeken onder werktijd, en dat alles in een dynamische omgeving waar we altijd samen streven naar het beste resultaat.

Arbeidsvoorwaarden
Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo in de functie van medewerker faciliteiten & middelen B in schaal 4 (het brutosalaris bij een volledige aanstelling varieert tussen € 2.290,19 en € 3.037,96 bruto per maand en is afhankelijk van opleiding en ervaring). Het betreft een aanstelling voor in eerste instantie 6 maanden met uitzicht op verlenging en vast contract. Er is sprake van een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is vereist bij indiensttreding.

Inlichtingen en sollicitaties 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling facilitaire zaken, uitsluitend via cva-service@ahk.nl. Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief en curriculum vitae, kunnen per e-mail worden verstuurd aan vacature-cva@ahk.nl. De inzendtermijn sluit op 5 mei 2024 om 00.00 uur. Gesprekken worden gevoerd in de week van 13 mei.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld, alleen persoonlijke sollicitaties worden in behandeling genomen.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.