Beat it Muziekeducatie: Muziekdocent

Beat it Muziekeducatie in Veghel zoekt een Muziekdocent voor 16 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: geenBeat it Muziekeducatie is een jonge en frisse muziekschool uit Veghel, met opdrachtgevers uit Brabant, Limburg en Gelderland. We coördineren diverse muziekprojecten voor alle lagen binnen het onderwijs. Naast het onderwijs zijn we ook actief in de HaFa-sector, particuliere markt en het bedrijfsleven. We staan voor kwaliteit, korte lijnen en werken op maat.

We zijn op zoek naar een muziekdocent die beschikbaar is voor ongeveer 16 tot 20 uur per week (meer of minder uren is bespreekbaar), die zelfstandig projecten kan verzorgen binnen het primair onderwijs:

Muziekdocent

16 tot 20 uur per week

Dit ben jij

 • Een professional met een afgeronde muziekvakopleiding of in de laatste fase van de studie.
 • Bekend met diverse muziekmethodes en didactische werkvormen.
 • Enthousiast, flexibel, representatief en sociaal vaardig.
 • Goede communicatieve vaardigheden, in woord en geschrift.
 • Je ontwikkelt je eigen lessen, werkt gestructureerd, denkt vooruit en houdt overzicht.
 • Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen het eigen vakgebied.
 • Pedagogisch onderlegd, bij voorkeur ervaring met lesgeven aan groepen binnen het primair onderwijs.

Wat bieden wij

 • Leuke collega’s binnen het muziekdocententeam waar je altijd mee kunt sparren.
 • Interne begeleiding en coaching om jezelf als muziekdocent verder te ontwikkelen.
 • In loondienstverband (cao-kunsteducatie) of als zzp’er is beide bespreekbaar.
 • Bij loondienstverband vindt inschaling (op basis van ervaring) plaats volgens het nieuwe functiewaarderingsysteem in de functie ‘educatief medewerker II’ (schaal 8). Een overeenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op vast dienstverband.

Geïnteresseerd?
Stuur dan jouw motivatie met cv en eventuele beschikbaarheid naar Mariska Voets via info@beatitmuziekeducatie.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mariska via 06-504 729 68 of Paul Schepers 06-527 167 65.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.