Rotterdam Arab Film Festival: Penningmeester

Rotterdam Arab Film Festival in Rotterdam zoekt een Penningmeester voor 4 tot 8 uur per kwartaal | Vacature voor een Onbezoldigde functie | Sluitingsdatum: 30-05-2024Het Rotterdam Arab Film Festival (RAFF) organiseert door het jaar heen activiteiten die zich richten op het vieren van de rijkdom en diversiteit van de Arabische cinema. Alle activiteiten staan in het teken van een meerdaags festival in Rotterdam, georganiseerd in het voorjaar. Het doel van RAFF is om een eerlijk beeld te geven van de Arabische wereld door een platform te bieden voor jonge filmmakers uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. RAFF slaat een brug tussen Nederland en de Arabische wereld om de culturele dialoog en het begrip tussen verschillende gemeenschappen te bevorderen.

Stichting Waar Art & Culture, verantwoordelijk voor het RAFF, is op zoek naar een

Penningmeester

4 tot 8 uur per kwartaal

Ben jij op zoek naar een interessante rol waarin je een belangrijke bijdrage kunt leveren aan de organisatorische ontwikkelingen en financiële gezondheid van een filmfestival? Het Rotterdam Arab Film Festival zoekt een enthousiaste penningmeester om het bestuur te versterken.

Wat ga je doen?
Als penningmeester werk je samen met de directie om de organisatorische en financiële gezondheid van onze stichting te waarborgen. Je adviseert over de begroting, financiële planning en rapportages, en draagt bij aan het succes van ons jaarlijkse programma. Daarnaast neem je deel aan bestuursvergaderingen en help je bij het vormgeven van ons beleid.

Wie zoeken we?
We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is en interesse in financiën en organisatorische ontwikkelingen. Ervaring in financiën is een pluspunt, maar vooral jouw enthousiasme en betrokkenheid zijn belangrijk voor ons.

De functie is onbezoldigd.

Wat vragen we?
Een tijdsbesteding van circa 4 tot 8 uur per kwartaal, inclusief bestuursvergaderingen en beschikbaarheid als klankbord voor de zakelijk leider.

Wat bieden we?

  • Een inspirerende rol binnen een dynamische en cultureel diverse organisatie.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en het uitbreiden van je netwerk binnen de culturele sector en de Arabische wereld.
  • Een onkostenvergoeding en mogelijkheid tot het bijwonen van filmvoorstellingen en evenementen.
  • Een termijn van benoeming van drie jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Klinkt dit interessant?
Solliciteer dan en word onderdeel van ons enthousiaste team dat zich inzet voor de representatie van de Arabische wereld in Nederland.

Neem contact op door een bericht te sturen naar bestuur@arabfilmfestival.nl ter attentie van Ali al-Jaberi, graag voor 30 mei 2024.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.