Maas theater en dans: Productieleider

Maas theater en dans in Rotterdam zoekt een Productieleider voor 32 uur uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 01-05-2024



Maas is een landelijk gezelschap van theater- en dansmakers die werk maken voor, door en met kinderen en jongeren. We maken eigenzinnig jeugdtheater in alle mogelijke vormen en voor alle denkbare leeftijden. We zijn een huis waar jonge mensen met een autonome, open en nieuwsgierige blik naar de wereld kunnen kijken.

We produceren grote en kleine zaalvoorstellingen, festivalacts, schoolprojecten voor in de klas en locatietheater. Daarnaast hebben we een eigen podium in Rotterdam Delfshaven. Onze deur staat open; mensen mengen, disciplines husselen en gemeenschappen ontmoeten elkaar. We werken aan veelstemmigheid in het gezelschap en op het podium en zijn overal te zien: in Rotterdam, de grote en middelgrote steden in Nederland, België en daarbuiten.

Samen werken we aan een rechtvaardige wereld waarin ieder kind met ruimte voor spel, fantasie en verbeeldingskracht op kan groeien. We staan midden in de wereld en moedigen vanuit onze kunstenaarsmentaliteit – met theater en dans – kinderen, jongeren en jongvolwassenen aan dichtbij hun hart te blijven.

Maas theater en dans zoekt per direct een

Productieleider

32 uur per week (0,8 fte)

Een ervaren organisatietalent met flexibele, assertieve werkhouding en hands-on mentaliteit, die artistieke wensen weet te vertalen naar productieactiviteiten en -benodigdheden binnen beschikbare financiële en tijdsgebonden kaders.

Als Productieleider ben je de spil tussen alle betrokken partijen en zorg je voor organisatie, planning, overzicht en uitvoering in de voorbereidende en uitvoerende fase. Daarnaast organiseer je ook educatieve activiteiten en (locatie)projecten vanuit kantoor en op locaties.

Binnen het productieteam werk je samen met drie collega’s en twee stagiaires.

Jouw taken omvatten:

  • Het verzamelen en reproduceren van gegevens voor een productie;
  • Het maken van financiële afspraken, budgetbeheer en afronding van een productie of project;
  • Het bewaken van het productieproces, bijsturen waar nodig, signaleren en oplossen van productionele problemen en aansturen van en samenwerken met collega’s;
  • Het ondersteunen bij verwerven van rekwisieten en decorstukken;
  • Logistieke, faciliterende en administratieve (tour)begeleiding.

De eigenschappen die wij zoeken zijn:

  • Je weet overzicht te bewaken en kan goed verbanden leggen op hoofdlijnen en detailniveau en focus aanbrengen;
  • Je hebt kennis van het inrichten en stroomlijnen van processen in lijn met de waarden van de organisatie;
  • Je bent een echte teamspeler, daadkrachtig, oplossingsgericht en communicatief sterk;
  • Je onderstreept het belang van een veilige werksfeer, bent zelfreflectief en kijkt ernaar uit om met een diversiteit aan mensen samen te werken;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B, beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift en hebt ervaring met diverse digitale systemen;
  • Je woont bij voorkeur in Rotterdam en hebt een relevante mbo of hbo opleiding met werkervaring of aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie;
  • Je bent bereid om in de avond en weekenden te werken.

Wat hebben we jou te bieden
Wij bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie binnen een creatieve organisatie waar je inzet, persoonlijke inbreng en visie gewaardeerd wordt;
Een bruisende werkplek binnen een organisatie met een professionele informele werksfeer waar met trots en enthousiasme gewerkt wordt aan projecten en voorstellingen. Het bruto salaris conform de CAO Toneel en Dans bedraagt (bij een fulltime dienstverband) minimaal € 2.873,- en maximaal € 4.450,- per maand afhankelijk van ervaring en leeftijd.

Ben je enthousiast over deze vacature en herken je jezelf in wie wij zoeken?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Dat doe je door jouw motivatie en cv vóór 1 mei 2024 te sturen naar Marianne Peters (HR adviseur), marianne@maastd.nl.

Inlichtingen
Wil je meer weten over de functie, neem dan contact op met Sanne Hilhorst (Uitvoerend producent), sanne@maastd.nl of 06 21296233.

Wij hebben ons ten doel gesteld om als organisatie een afspiegeling te zijn van de maatschappij. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar een kandidaat die de diversiteit binnen ons team versterkt.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.