Het Klooster: Docent Piano (Klassiek)

Het Klooster in Woerden zoekt een Docent Piano (Klassiek) voor 7 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP, Parttime | Sluitingsdatum: 24-05-2024Het Klooster is het theater en centrum voor kunsteducatie, gevestigd in een markant gebouw in het centrum van Woerden. Met het uitgebreide cursus- en lesaanbod in muziek, dans, theater en digital arts bereikt Het Klooster Woerdenaren van alle leeftijden (> 2000 cursisten) en in het theater worden per seizoen circa 90 professionele voorstellingen in alle genres gepresenteerd en circa 40 amateurvoorstellingen en eigen producties.

Daarnaast verzorgt Het Klooster kunsteducatieve trajecten op scholen. Het is een plek om uit te gaan en van voorstellingen en concerten te genieten en een plek waar leerlingen zelf hun talenten ontwikkelen en op het podium staan.

Het Klooster, theater en centrum voor kunsteducatie in Woerden, zoekt wegens het vertrek van één van onze docenten een

Docent Piano (Klassiek)

7 uur per week

Wij zoeken een enthousiaste en ervaren Nederlands sprekende pianodocent klassieke muziek (met afgeronde conservatoriumopleiding en affiniteit met lichte muziekrepertoire) die ons team wil komen versterken en verder wil meebouwen aan onze pianosectie. Honorering conform de cao Kunsteducatie (in dienstverband of op zzp-basis).

Werkzaamheden

  • Verzorgen van pianolessen (individueel en duo’s) in Het Klooster in Woerden, lesdag: woensdag en vrijdag, totaal circa 6 tot 7 uur per week in de middag / avond met mogelijkheid tot verdere uitbreiding.
  • Verzorgen van workshops en korte cursussen onder andere in het primair en voortgezet onderwijs.
  • Ontplooien van nieuwe initiatieven binnen onze pianosectie.

Reageren
Sollicitaties (motivatiebrief en cv) graag vóór 24 mei 2024 mailen aan Angélique Heemsbergen, coördinator muziek bij Het Klooster: angelique.heemsbergen@kloosterwoerden.nl.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 7 juni 2024 (ochtend en middag).

Inlichtingen
Voor nadere informatie kunt u telefonisch contact opnemen via 0348-423 066.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.