Het Filiaal theatermakers: Technisch Producent

Het Filiaal theatermakers in Utrecht zoekt een Technisch Producent voor 0,8 tot 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 03-05-2024



Het Filiaal theatermakers maakt voorstellingen voor familiepubliek en het onderwijs. We toeren nationaal en internationaal en spelen in theaters, schouwburgen en op scholen. Onze voorstellingen barsten van de verbeeldingskracht en zijn interdisciplinair. We werken vaak met combinaties van theater, muziek, objecten en live gemaakte film. Bij de producties wordt innovatieve kunsteducatie ontwikkeld; variërend van workshops op scholen tot projecten op locatie en in ons eigen huis in Utrecht. Bij Het Filiaal theatermakers werken 12 mensen in dienst. Per productie wordt die vaste kern aangevuld met onder anderen acteurs, musici, makers, ontwerpers, technici en kunstdocenten.

Het Filiaal zit op een prachtige plek in Blauwkapel, naast de wijk Voordorp in Utrecht, midden in het groen. Op fietsafstand van het centrum en op loopafstand van het station Overvecht.

Op scholen komen we de hele samenleving tegen. We willen die diversiteit ook meer terugzien bij ons theaterpubliek en in ons personeelsbestand. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker.

Het Filiaal theatermakers zoekt een enthousiaste collega met kennis van theater- & tourneetechniek om onze organisatie te versterken.

Technisch Producent

0,8 tot 1 fte

In jouw functie ligt de nadruk op het vertalen van wensen van het artistiek team naar (technische) realisatie. Je werkt in een team van professionals (artistiek, zakelijk, kunsteducatie, productie en marketing/ communicatie). Je stuurt een technisch team aan, in eigen huis of op reis en je bent hier zelf ook regelmatig onderdeel van. Je zorgt voor het opstellen van RI&E en naleving van Arbo wet- & regelgeving. Je bent in staat om een lange lijn te bewaken, bijvoorbeeld bij de verdere ontwikkeling van het gebruik van onze eigen theaterzaal.

Periode
Dit is een functie voor bepaalde tijd (1 jaar) met de mogelijkheid tot een verlenging in de vorm van een vast dienstverband. Het is minimaal 0,8 fte tot maximaal 1,0 fte, afhankelijk van je eigen voorkeur. Wie zien ons team in ieder geval graag versterkt vanaf 26 augustus, eerder is in overleg mogelijk.

Jij brengt mee

  • Je hebt ervaring als reizend technicus in zowel grote als kleine zaal.
  • Je hebt ervaring met het technisch produceren van voorstellingen.
  • Je hebt interesse in familievoorstellingen.
  • Je neemt initiatief, werkt precies en kunt goed plannen.
  • Je hebt een gastvrije instelling.
  • Je bent intercultureel sensitief, je vindt aansluiting bij verschillende mensen in de maatschappij en neemt deze perspectieven mee in je werkzaamheden.

Wat krijg je ervoor terug
Wij bieden jou een afwisselende baan aan in een creatieve omgeving met leuke collega’s waar je de ruimte krijgt jezelf te zijn en te ontwikkelen. We hebben secundaire arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding van reiskosten, sejours, flexibele indeling van je tijd, opleidingsbudget en de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken. Naast een marktconform salaris, cao Toneel en Dans, schaal 7 (VII), ontvang je een eindejaarsuitkering naar rato. Het bruto maandsalaris ligt tussen € 3.055 en € 4.690, afhankelijk van je werkervaring en opleiding.

Spreekt deze functie je aan, reageer dan uiterlijk 3 mei 2024 via het sollicitatieformulier op onze website. Je kunt voor meer informatie over de functie of het gezelschap contact opnemen met zakelijk directeur Jens Besse, per mail jens@hetfiliaal.nl of met Martine Melenhorst, coördinator productie en techniek martine@hetfiliaal.nl. Telefonisch zijn wij te bereiken op 030-799 0925 of het algemene nummer: 030-273 4956.

De procedure bestaat uit twee gesprekken. De eerste gesprekken vinden plaats in de week van 13 mei 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.