De Cacaofabriek: Medewerker Techniek

De Cacaofabriek in Helmond zoekt een Medewerker Techniek voor 18 tot 36 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 10-05-2024



De Cacaofabriek is dé culturele hotspot voor inwoners van Helmond en omstreken waar kunst & inspiratie, creativiteit & ontmoeting centraal staan. Naast drie filmzalen, een poppodium en een expositieruimte is onder ons dak ook een brasserie gevestigd.

We zijn op zoek naar medewerker techniek die (mede-) verantwoordelijk is voor alle techniek tijdens onze films, shows en evenementen.

Medewerker Techniek

18 tot 36 uur per week

Je hebt ervaring met licht, geluid- en filmtechniek. Die ervaring heb je eerder al opgedaan tijdens het werken in een pop- of filmzaal. Daarnaast heb je minimaal een mbo-werk- en -denkniveau. Je bent een creatieve denker die oplossingsgericht te werk gaat. Je bent bekend met het werken volgens Arbo-richtlijnen, brandweervoorschriften en algemene veiligheidsvoorschriften. Flexibiliteit is een vereiste, want je werkt regelmatig in de avonduren en de weekenden. Ook kennis en ervaring met ICT is een pluspunt. Evenals een echte hands-on mentaliteit en ervaring in het samenwerken met vrijwilligers. We vinden het leuk om ons perspectief en wereldbeeld te blijven verruimen. Daarom geloven we in een team dat bestaat uit leuke mensen met diverse etnische, culturele en religieuze achtergronden, genderidentiteit, leeftijd en eventuele beperkingen.

Wat ga je doen?
Je bent onze technische kracht voor zowel onze popproducties, filmvoorstellingen als andere evenementen. Je draait je hand niet om voor de diverse werkzaamheden die daarbij komen kijken. Tevens maak je deel uit van het BHV-team.

Poppodium
Je verricht (technische) werkzaamheden in de popzaal en bent (mede-)verantwoordelijk voor alle techniek tijdens shows en evenementen. Je denkt in een vroeg stadium mee over technische wensen van gebruikers van de popzaal. Daarnaast draag je zorg voor de controle, het onderhoud, het beheer en het goed functioneren van de technische installaties in onze popzaal. Daarbij adviseer je over vervanging en aanschaf van materialen. Ook draag je bij aan een veilig verloop van voorstellingen en evenementen voor het publiek. Samen met het team zorg je tevens voor een goede sfeer voor zowel publiek als artiesten.

Film
Je zorgt dat het vertonen van filmvoorstellingen en audiovisuele presentaties vlekkeloos verloopt. Dit doe je voor ons eigen programma, maar ook voor verhuringen en andere evenementen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, uitvoering en begeleiding van voorstellingen en controleert de kwaliteit. Je bent medeverantwoordelijk voor het juiste gebruik en onderhoud van de apparatuur. Samen met het team zorg je tevens voor een goede sfeer voor zowel publiek als artiesten.

Algemeen
Je bent het aanspreekpunt voor de organisatie op het gebied van ICT. Je bent op dit vlak verantwoordelijk voor de ondersteuning van het team, de probleemafhandeling en het hardware- en configuratiebeheer.

Wat bieden we jou?

  • Uiteraard een goed salaris passend bij de functie en werkervaring.
  • Een goede pensioenopbouw.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • De kans om op professioneel en persoonlijk vlak jezelf te ontwikkelen door een
    individueel leerbudget voor opleidingen, workshops en/of trainingen.
  • Een kleine organisatie waarin teamspirit en betrokkenheid (geen 9 tot 5) zeer
    belangrijk zijn.
  • Een werkplek op een dynamische en inspirerende locatie.

Ingangsdatum
We streven naar een indiensttreding op een zo kort mogelijke termijn.

Sollicitatieprocedure
Zin om deel uit te maken van ons team? Stuur een mailtje met je cv naar onze HR-afdeling ter attentie van de heer Andor van Hek via andorvanhek@cacaofabriek.nl.

Reageren kan tot en met vrijdag 10 mei 2024.

Heb je vragen na het lezen van deze vacature?
Stel ze aan Wim Strijbosch via 0492-529009.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.