de Bibliotheek Deventer: Programmamaker

De Bibliotheek Deventer in Deventer zoekt een Programmamaker voor 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 14-05-2024



“Creëer programma’s die aansluiten bij de behoeften van onze diverse gemeenschap!”

De Bibliotheek Deventer is niet alleen een bibliotheek waar je alleen boeken kunt lenen, maar een moderne bibliotheek waar je veel meer kunt doen. We werken samen met bezoekers, buurtbewoners en andere partners om iedereen nog meer en betere informatie, kennis en activiteiten te bieden. We willen een plek zijn waar je elkaar kunt ontmoeten, verhalen kunt delen en van elkaar kunt leren. Dit noemen we een community library.

Met de Atheneumbibliotheek en Kunstcircuit als onderdeel van onze organisatie hebben we een groot aanbod en veel kennis op het gebied van taal, kennis en informatie, cultuureducatie en –participatie en boekenerfgoed.

Programmamaker

24 uur per week

Ben jij een gedreven professional die graag een verschil maakt in de maatschappij? Heb je een passie voor cultuur, maatschappelijke ontwikkelingen en het verbinden van mensen? Dan ben jij wellicht de perfecte kandidaat voor onze vacature als programmamaker bij de Bibliotheek Deventer!

Hoe ziet de functie eruit in de praktijk?
In deze rol ben je verantwoordelijk voor het creëren en uitvoeren van programma’s die aansluiten bij de behoeften van onze diverse gemeenschap. Je bent op de hoogte van de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en weet deze te vertalen naar inspirerende en inclusieve activiteiten voor alle leeftijdsgroepen.

Daarnaast behandel je aanvragen voor evenementen en activiteiten die plaatsvinden in onze bibliotheek. Je gaat verder dan alleen het faciliteren van ruimtes; je denkt mee, adviseert en zorgt voor een soepele uitvoering van diverse initiatieven.

Jij hebt

  • Maatschappelijke betrokkenheid en een brede kennis van culturele en maatschappelijke vraagstukken.
  • Flexibiliteit in denken, tijd en energie.
  • Een proactieve houding.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om te verbinden met diverse doelgroepen.
  • Ervaring met het organiseren van diverse activiteiten en het onderhouden van contacten met externe partijen.
  • Hbo-werk- en -denkwijze.

Wij bieden

  • Salaris volgens de cao Openbare Bibliotheken in schaal 8, afhankelijk van ervaring minimaal € 3.042,- en maximaal € 3.863,- per maand bij 36 uur per week.
  • Een dienstverband voor 24 uur voor de duur van een jaar met zicht op een vaste aanstelling.
  • Een uitdagende en afwisselende functie binnen een dynamische organisatie waar maatschappelijke betrokkenheid centraal staat.
  • Je krijgt de kans om jouw creativiteit en expertise in te zetten voor het creëren van waardevolle programma’s en evenementen.
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei binnen een enthousiast team van professionals.
  • Goede arbeidsvoorwaarden, inclusief een eindejaarsuitkering en pensioenopbouw.

Waar ga je werken?
Wij geloven dat de samenstelling van ons medewerkersbestand zoveel mogelijk een afspiegeling moet zijn van de samenleving waarvoor en waarmee we werken. Verschillen verrijken en helpen om onze doelen te bereiken. We werken hard aan het brengen van diversiteit in onze teams en streven naar een steeds inclusievere (werk)omgeving voor medewerkers, bezoekers en inwoners.

Ons werk is mensenwerk waarbij integer handelen heel belangrijk is. Daarom vragen we van nieuwe collega’s een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Laten we kennismaken!
Ben jij klaar om het verschil te maken? Solliciteer dan vóór 15 mei 2024 en word onderdeel van ons team bij Bibliotheek Deventer! Je kunt jouw motivatie en cv indienen via de sollicitatiebutton.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Ferdi Çelik, programmacoördinator team Persoonlijke Ontwikkeling, via ferdicelik@bibliotheekdeventer.nl.

Rijnbrink ondersteunt in opdracht van de Bibliotheek bij de werving voor deze functie. Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met onze recruiters Jorik & Manon via recruitment@rijnbrink.nl.

Solliciteer!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.