Studio Immersief: Marketeer

Studio Immersief in Amsterdam zoekt een (Senior) Marketeer voor 6 tot 8 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 30-04-2024



Studio Immersief maakt immersieve theatervoorstellingen gericht op een publiek tussen de 18 en 35 jaar. Wij nemen the next generation theaterpubliek mee in nieuwe werelden, die speels, spannend en flexibel zijn. We maken in deze werelden gebruik van elementen als acteurs, VR, rekwisieten, beeld, licht en geluid. De beleving van deze werelden is voor iedere bezoeker uniek.

Vanaf eind 2023 zijn wij gestart met een professionaliseringsslag (o.a. op het gebied van organisatie, activiteiten en marketing), met als doel onszelf structureel in te bedden in het Nederlandse theaterveld. De komende periode focussen wij ons op twee projecten; Sleepy Hollow ( een immersieve theater en VR productie) en LAB Immersief. Onze missie? Het (laagdrempelig) toegankelijk en interessant maken van theatrale verhalen voor de jonge generatie.

Op dit moment bestaat het team van Studio Immersief uit een algemeen producent, artistiek producent en twee zakelijke teamleden.

Voor dit kernteam zoeken we iemand die zowel op strategisch als uitvoerend niveau aan de slag gaat met het merk Studio Immersief en een nieuw publiek vindt voor de projecten Sleepy Hollow en Lab Immersief. Daarom zoeken wij een senior

Marketeer

6 tot 8 uur per week

Wat zijn we al aan het doen?
Je start als de eerste vaste marketeer van Studio Immersief, maar dit betekent niet dat marketing nog geen rol heeft binnen het team. We zijn ons ervan bewust dat marketing een essentiële rol heeft in ons proces en dat hier randvoorwaarden aan zijn gekoppeld.

Een van deze voorwaarden is het opzetten van een heldere brandingstrategie, inclusief missie & visie, het gedeelde narratief van Studio Immersief, huisstijl en website. We zijn hiervoor al in gesprek met verschillende branding agencies, en hopen dat jouw start samenvalt met de kick-off van dit traject.

Wat hebben wij nodig?

  • Een gedreven (senior) marketeer (minimaal 3 jaar ervaring) die zowel op strategisch als uitvoerend niveau gaat opereren.
  • Een marketingstrategie voor Studio Immersief, Sleepy Hollow en LAB immersief, die hout snijdt en door het hele team wordt gedragen. We beloven dat je snel en praktisch feedback krijgt op je advies, en vervolgens de ruimte hebt om dit zelfstandig te implementeren.
  • Het is onze ambitie om het nieuwe genre immersief theater in te bedden in de Nederlandse theatercultuur, we zoeken iemand die deze ambitie met dezelfde passie deelt.
  • Inzichten in deze next generation, wie is dit nieuwe publiek en wat willen ze?
  • Daarnaast horen we graag vanuit jouw ervaring wat jij denkt dat we als team nodig hebben van een marketeer.
  • Tekstuele en visuele content creëren voor de social media kanalen.

Wat kunnen we bieden?

  • Een werkplek in de culturele sector, waarbij marketing een essentiële rol vervult in de organisatie.
  • Een team focus op the next generation theaterbezoekers en een merk dat je van scratch mag gaan opbouwen.
  • Een vast aantal uren per week (tussen de 6 en 8 uur) voor een periode van 6 maanden. Bij een fijne samenwerking en stabiele wervingsinkomsten verlengen we de samenwerking vervolgens graag tot eind 2025. We bieden een marktconform uurtarief, waarbij het onze verwachting is dat deze tussen de € 65,- en € 80,- ligt.
  • Werkplek in het centrum van Amsterdam / deels live & deels remote werk.

Is dit jouw opdracht? Super!
Stuur een mailtje + cv met recente werkervaring naar directie@studioimmersief.nl.

De vacature blijft tot eind april openstaan. Vervolgens maken wij zo snel mogelijk een overzicht van de sollicitanten en nemen wij begin mei contact met je op.

We voeren de eerste twee weken van mei kennismakingsgesprekken, met de hoop tussen 15 mei en 1 juni samen van start te gaan.

Heb je vragen?
Neem contact op met Sjoerd Läubli op 06-431 071 19 of stuur een mailtje.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.