Platform C: Medewerker Planning en Verhuur

Platform C in Amstelveen zoekt een Medewerker Planning en Verhuur voor 21,6 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geenPlatform C gelooft dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervullen in het leven van jong en oud. Het biedt mensen de kans zich persoonlijk te ontwikkelen en stelt hen in staat om met en van elkaar te leren. Vanuit deze overtuiging maakt Platform C actieve cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk, samen met haar partners, in Amstelveen en de regio Amstelland. Naast educatieve cursussen op het gebied van muziek, dans, talen, media en beeldende kunst, richt Platform C zich in samenwerking met verschillende partners op cultuurparticipatie voor een grote verscheidenheid van doelgroepen. Er zijn mogelijkheden voor de allerkleinsten, jongeren en volwassenen: iedereen is welkom bij Platform C!

Voor onze organisatie zijn wij per 1 juni op zoek naar een:

Medewerker Planning & Verhuur

21,6 uur per week

Wij zijn op zoek naar een medewerker planning en verhuur. Je behandelt particuliere en zakelijke aanvragen op het gebied van zaalverhuur en intern ruimtegebruik. Je verwerkt informatie, aanvragen en reserveringen in het reserveringssysteem (Zaalagenda). Ook verzorg je het interne lokalenrooster met betrekking tot de lessen en cursussen. Je stelt offertes op voor verhuringen, bewaakt de opvolging ervan en draagt zorg voor de facturatie voor de verhuur. Tevens vertaal je dit naar praktische afspraken met de conciërges. Als lid van afdeling bedrijfsvoering ondersteun je tevens het afdelingshoofd op het gebied van IT door bijvoorbeeld nieuwe collega’s aan te maken in verschillende systemen.

Wij zoeken iemand die

 • Ontzettend geniet van het organiseren van aanvragen, reserveringen en/of planningen.
 • Houdt van intensief samenwerken met collega’s binnen de organisatie en niet schroomt om in gesprek te gaan met mensen van buiten de organisatie.
 • Affiniteit heeft met IT-gerelateerde programma’s zoals Microsoft 365.
 • Zelfstandig kan werken, het overzicht kan bewaken, en werkzaamheden kan prioriteren.
 • Secuur en praktijkgericht te werk kan gaan.
 • Commercieel is ingesteld.
 • De Engelse taal spreekt en schrijft.
 • Over een dosis energie en positiviteit beschikt.

Wat bieden wij

 • Een functie met veel verantwoordelijkheden die je kan invullen zoals jij het wilt.
 • Werken in een culturele omgeving.
 • 21,6-urige werkweek (0,6 fte), flexibel in te richten.
 • Salaris volgens de cao Kunsteducatie (schaal 6, maximaal € 3.267 bij een fulltime dienstverband en per 1 september is er een 3% loonsverhoging) inclusief overige voorwaarden zoals vakantiegeld 8% en een eindejaarsuitkering 5%.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De helft van de pensioenpremie (bij PFZW) wordt vergoed, je hebt 25 verlofdagen (fulltime basis) en er zijn onkostenvergoedingen.
 • Een dienstverband voor één jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Informatie
Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Annelot Potjer, hoofd bedrijfsvoering, via e-mail annelotpotjer@platform-c.nu of via het telefoonnummer 020-647 14 57.

Solliciteren en selectieprocedure
Mail je motivatiebrief met cv naar vacature@platform-c.nu.

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.