Muziekschool Amsterdam: Muziekdocent

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Muziekdocent voor een nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Nader te bepalen | Sluitingsdatum: 05-06-2024Muziekschool Amsterdam is een instelling voor kunst- en cultuureducatie die alle Amsterdamse kinderen en jongeren de kans biedt om het plezier van (samen) muziek maken te beleven en draagt daarmee bij aan hun ontwikkeling, zodat ze kunnen worden wie ze willen en kunnen zijn.

Ieder jaar leren duizenden kinderen en jongeren hun talent te ontwikkelen en samen hun eigen podium te creëren. Dat doen zij op meer dan honderdtwintig basisscholen en op de eigen locaties van de muziekschool.

Voor het verder ontwikkelen van eigentijds muziekonderwijs en het zorgdragen voor een professionele uitvoering, zijn we voor het nieuwe schooljaar op zoek naar een

Muziekdocent

op diverse basisscholen in Amsterdam

nader te bepalen aantal uur per week

Wat ga je doen?

  • Je verzorgt zelfstandig muziekles onder of na schooltijd op basisscholen in Amsterdam.
  • Je stemt af met scholen en je coördinator over de inhoud en vormgeving van je lessen.
  • Je bent eventueel bereid als cultuurcoach aan het werk te gaan.

Je profiel

  • Je bent in staat je eigen lessen voor te bereiden.
  • Je bent enthousiast, resultaatgericht en voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs.
  • Je hebt een open persoonlijkheid, iemand die inspirerend en toegankelijk is en beschikt over aantoonbare pedagogische en didactische vaardigheden.
  • Je bent een creatieveling: flexibel, innovatief en ondernemend en je kunt goed improviseren en voortborduren op het beschikbare aanbod.
  • Je hebt een relevante hbo-opleiding gevolgd voor binnenschoolse muziekeducatie, of je bent in de laatste fase van je studie.

De cao Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform cao schaal 8.

De verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, zien wij graag weerspiegeld in een personeelsbestand van onze school. Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de diverse en inclusieve stad wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Inlichtingen
Mocht je vragen hebben mail dan naar personeelszaken@muziekschoolamsterdam.nl.

Interesse?
Om te solliciteren kun je reageren via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen je motivatiebrief met cv graag zo snel mogelijk.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.