Hoftheaterschool Den Haag: Docent Musical / Theater

Hoftheaterschool Den Haag in Den Haag zoekt Docenten Musical / Theater voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geenHoftheaterschool Den Haag is dé musical- en theaterschool voor de Haagse regio voor iedereen van 4 tot 99 jaar. Naast lessen musical en theater, bieden we ook twee theaterkoren en musicaldanslessen. jaarlijks produceren we meerdere theaterproducties en -events!

Wij breiden uit en zoeken per september 2024

Docenten Musical / Theater

nader te bepalen aantal uur

Wij zoeken vrolijke energieke docenten musical/theater die in meerdere disciplines (theater, zang en/of dans) les kunnen geven. We bieden door de week meerdere lessen op 4 locaties verspreid door Den Haag en Voorburg. Heb jij zin de Hoftheaterschool verder te ontwikkelen als dé plek voor iedereen van 4 tot 99 jaar om je talenten te ontdekken en ontwikkelen?

Als docent musical of theater geef je les aan eigen groepen kinderen op een of meer van onze locaties in de Haagse regio op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. We hanteren in de lessen een eigen LIFEmethodiek* en werken praktijkgericht naar een presentatie of voorstelling toe. Als musicaldocent heb je een hbo of mbo kunstvakopleiding op zak en beheers je twee van de drie disciplines (dans, zang, toneel) goed, liefst alle drie. Als theaterdocent ben je hbo opgeleid tot docent.

*Kijk voor meer info over onze LIFE-methodiek en onze producties en events op de website.

Natuurlijk kun je een VOG-verklaring overleggen. Je vindt het leuk om met verschillende leeftijdsgroepen te werken en ziet ernaar uit om de spelers hun talenten te laten ontdekken en ontwikkelen op verschillende niveaus. Van lesgeven ga je helemaal ‘aan’!

Je bent een zzp’er (mbo geschoold ontvang je € 40,- per uur, hbo docentgeschoold € 50,- per uur).

Stuur je motivatie en cv naar hoftheaterschool@gmail.com ter attentie van Quinten-Faust Rijnja en je hoort sowieso van ons!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.