Elisabeth Weeshuis Museum: Medewerker Bedrijfsvoering

Het Elisabeth Weeshuis Museum in Culemborg zoekt een Medewerker Bedrijfsvoering voor 16 tot 20 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 30-04-2024



Het Elisabeth Weeshuis gaf de afgelopen vier eeuwen onderdak aan zo’n 700 weeskinderen. Nu is het museum er gehuisvest en wordt het verhaal verteld van het leven in het weeshuis en de stad Culemborg. We organiseren samen met andere organisaties bijeenkomsten, presentaties en activiteiten en streven ernaar een toegankelijke plek te zijn.

Wij zoeken per direct een

Medewerker Bedrijfsvoering

16 tot 20 uur per week

Dit ga je doen
Als medewerker bedrijfsvoering ben je de spil op de werkvloer en rechterhand van de directeur. Je zorgt voor de bezetting van de balie en ontvangst van de bezoekers samen met vrijwilligers. Je beantwoordt mails en de telefoon namens het museum. Je helpt bij de organisatie en planning van de activiteiten in het museum en zorgt dat deze goed verlopen. Verder houd je een oogje op de winkel en onderneem je actie als er in het museum iets niet goed functioneert. Mensen kunnen met praktische vragen bij jou terecht, de kleinere problemen los je direct op. Je beheert de website en zorgt dat die actueel is. Samen met de directeur kijk je hoe de bedrijfsvoering beter kan, met het belang van de bezoekers voorop.

Dit vragen we van jou
Je hebt een flexibele instelling en kunt goed overweg met verschillende mensen. Je weet het team met zo’n 40 vrijwilligers te enthousiasmeren. Je bent betrokken, kunt goed luisteren en je bent in staat om duidelijk en helder communiceren, zodat iedereen goed op de hoogte is en blijft.

Je bent een doener met twee rechterhanden en kan improviseren als dat nodig is. Je weet goed hoofd- en bijzaken te scheiden en vindt het prettig om in een afwisselende omgeving te werken. Je kunt snel schakelen en pakt problemen die zich aandienen direct aan. Je houdt overzicht en zorgt dat het voor iedereen fijn toeven is in het museum. Plannen en administratieve werkzaamheden vind je leuk en je kunt goed zelfstandig werken. Je gaat uit eigen beweging op zoek naar de informatie die je nodig hebt.

We vragen je drie à vier middagen per week aanwezig te zijn, waarvan in ieder geval vrijdag en enkele zaterdagen per maand.

Dit neem je mee
Je hebt MBO/HBO werk- en denkniveau en je hebt ervaring met en kennis van bedrijfsvoering. Je bent digitaal vaardig en kan korte tekstjes op de website plaatsen. Je vindt het leuk om in een museum te werken en kunt overweg met zowel jonge als oudere doelgroepen. Je hebt een BHV diploma of bent bereid dat te halen. Je woont bij voorkeur in Culemborg of directe omgeving.

Wij bieden
We bieden een jaarcontract met zicht op verlenging of een contract voor onbepaalde tijd. Je mag rekenen op goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Inschaling is schaal 7 museum CAO (afhankelijk van ervaring is schaal 8 bespreekbaar). Je komt te werken in een prachtig historisch pand in het centrum van Culemborg. Je werkzaamheden kun je grotendeels zelfstandig en naar eigen inzicht uitvoeren.

Heb je belangstelling voor deze functie?
Stuur dan vóór 1 mei een korte motivatie met cv naar de secretaris van het bestuur: secretaris@weeshuismuseum.nl. Voor vragen kun je bellen of mailen met Dirk Janse: directie@weeshuismuseum.nl, 06-19685975. Met goede kandidaten gaan we graag in gesprek en wachten we niet tot de sluitingsdatum.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.