Cultura: Accountmanager Sales & Events

Cultura in Ede zoekt een Accountmanager Sales & Events voor 16 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 10-05-2024



Cultura maakt, organiseert en faciliteert cultuur voor jong en oud. Bij Cultura ben je thuis. Hier geniet je van een prachtig cultureel aanbod, met ervaren performers en vakmensen op fijne en comfortabele plekken. Kom beleven, leren, doen, ontmoeten en cultuur beoefenen. In de lessen, de bibliotheek, het theater, filmhuis en galerie.

Je kiest voor Cultura
Cultuur is voor iedereen, we kunnen echt niet zonder. Zonder cultuur wordt alles grijs en hetzelfde. Cultuur raakt je, inspireert, verrast en opent nieuwe wegen. Daarom is Cultura er. Voor iedereen. Hier kun je beleven, leren en doen. Hier ben je thuis. Cultuur geeft de beste energie om bij te dragen aan een mooiere wereld. Cultuur verdient fijne plekken waar iedereen erbij hoort, kan ontspannen en zichzelf creatief kan ontplooien. Dat is onze maatschappelijke opdracht. Doe je mee?

We zoeken van mei tot december 2024 een

Accountmanager Sales & Events

16 uur per week

Onze afdeling Sales & Events is ter vervanging van zwangerschapsverlof op zoek naar een talent op het gebied van sales, events en sponsoring. Wij zoeken iemand die in staat is om de afdeling klaar te maken voor de toekomst. Bijvoorbeeld door te kijken naar nieuwe manieren van samenwerking, sponsoring en het optimaliseren van de juiste klantpakketten. Ook zijn wij benieuwd naar een visie over het opvullen van de restcapaciteit en ideeën over andere plekken waar wij Cultuur kunnen aanbieden, beiden vanuit de behoefte van de klant. En zeker niet te vergeten… ben jij verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van deze events.

Spreekt bovenstaande jou aan? Dan leren we je graag kennen!

Wat ga je doen?
De Accountmanager Sales & Events brengt bestaande en nieuwe producten onder de aandacht bij relaties en nieuwe doelgroepen die voortvloeien uit de doelen van de organisatie. De accountmanager Sales & Events weet de behoeftes van klanten en stakeholders goed in kaart te brengen, denkt mee en vertaalt de wensen vervolgens naar (nieuwe) producten en/of diensten. Daarvoor heeft hij/zij/hen een pro-actieve en ondernemende houding, die ertoe bijdraagt dat het aanbod van Cultura actueel, innovatief en verrassend is. Hij/zij/hen is verantwoordelijk voor het gehele proces van Sales & Events: van het leggen van contact, informatieverstrekking, het opstellen van de offerte, het afstemmen van de planning, het verloop van de activiteit en de facturatie en nazorg achteraf. Tijdens dit proces werkt hij/zij/hen hiervoor nauw samen collega’s van de afdeling Sales & Events, Horeca en Bedrijfsvoering.

Wat breng jij als Accountmanager Sales mee?
Je hebt een hart voor cultuur en de culturele sector en ervaring met sales, events en sponsoring.

Verder beschik jij over:

  • Een afgeronde vakinhoudelijke hbo-opleiding (bijvoorbeeld commercie, evenementenorganisatie of vrijetijdsmanagement).
  • Relevante saleservaring in een professionele en commerciële organisatie, bij voorkeur B2B.
  • Kennis van en gevoel voor marketing en PR.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlandse taal.
  • Talent in het adviseren van klanten en begeleiden van projecten.
  • Organisatorisch sterk, stressbestendig en je bent graag met veel dingen tegelijk bezig.
  • Ondernemerschap, het zien van kansen en deze verzilveren.
  • Zelfstandige instelling en verantwoordelijkheidsgevoel.
  • Kwaliteitsbewuste houding.
  • Creatieve houding, flexibel en durf.

Wat bieden wij?
Een creatieve werkomgeving, met mensen die net als jij een hart hebben voor cultuur, leren en ontwikkeling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Openbare Bibliotheken. Denk aan een gratis bibliotheekpas, 20% korting op onze theatervoorstellingen en cursussen, een eindejaarsuitkering van 4%. Inschaling voor de functie Specialist Uitvoering II zal zijn op basis van opleiding en ervaring in schaal 8, € 3.042,- tot € 3.863,- op fulltime basis.

Reageren op deze vacature
Ben je enthousiast? Stuur jouw motivatiebrief (inclusief curriculum vitae) vóór 10 mei 2024 per e-mail naar personeelszaken@cultura-ede.nl. De eerste gesprekken gaan door op 16 mei 2024 vanaf 15:00 uur.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.