Cool kunst en cultuur: Coördinator Vrijetijdsonderwijs

Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard zoekt een Coördinator Vrijetijdsonderwijs voor 20 tot 24 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Tijdelijk | Sluitingsdatum: 12-05-2024



Cool kunst en cultuur is hét podium van Dijk en Waard. Een team enthousiaste professionals werkt dagelijks aan de realisatie van theatervoorstellingen, concerten, films, festivals en (zakelijke) events. Daarnaast verzorgen we inspirerende lessen en cursussen, zowel binnen Cool als op de scholen in de gemeente. In de ruim 15 jaar van het bestaan heeft Cool zich ontwikkeld tot een culturele hotspot met een nog altijd groeiend aantal gasten.

Wij geloven dat kunst en cultuur een onmisbare rol vervult in de persoonlijke ontwikkeling van jong en oud(er). Vanuit deze overtuiging willen we cultuurparticipatie voor iedereen mogelijk maken en onze kennis en expertise delen. Hierdoor dragen wij bij aan een inspirerende, innovatieve en verbonden samenleving in de regio Dijk en Waard. In toenemende mate groeit in de samenleving het besef dat kunst en cultuur niet alleen bijdragen aan de leefbaarheid en economie van een gemeente maar ook dat ze van wezenlijk belang zijn voor de gezondheid van de inwoners. Daarom ontwikkelt Cool nieuwe activiteiten die gericht zijn op welzijn en gezondheid.

Cool kunst en cultuur zoekt voor de afdeling Educatie een Coördinator Vrijetijdsonderwijs. In verband met zwangerschapsverlof van één van onze medewerkers zoeken we een bevlogen, enthousiaste, inventieve Coollega vanaf begin september voor vijf maanden, voor 20 tot 24 uur per week. Je stuurt het docententeam aan, bent projectleider van Coole events, bewaakt de begroting en beleidsplannen en neemt zitting in het MCT.

Coördinator Vrijetijdsonderwijs

20 tot 24 uur per week

Over de functie
De Coördinator Vrijetijdsonderwijs heeft een coördinerende functie met betrekking tot het les- en cursusaanbod. Je bent verantwoordelijk voor het docentteam. Je geeft leiding aan de docenten, zzp’ers en medewerkers en bewaakt de door hen geleverde kwaliteit. Daarnaast ben je als projectleider verantwoordelijk voor een aantal grotere evenementen, zoals de Winter Wonder Walk en Proefmaand. Tot slot ben je samen met de Coördinator Educatie & Projecten verantwoordelijk voor het financiële en inhoudelijke beleid van de afdeling Educatie (binnen de door directie gestelde kaders). Je rapporteert aan de directie en neemt zitting in het MCT.

Over jou
We zoeken een Coollega…

  • Met een proactieve en creatieve werkhouding. Je bent de je aanjager van verschillende projecten binnen Cool;
  • Die goed kan plannen en een ondernemende mentaliteit heeft;
  • Met aantoonbare werkervaring binnen de cultuureducatie. Een muzikale opleiding is een pre;
  • Met ervaring in het leidinggeven aan professionals;
  • Die de kwaliteit en voortgang van aangegeven beleids- en financiële kaders kan bewaken;
  • Die verbinding weet te creëren binnen het team en met de verschillende samenwerkingspartners. Je bent voor de docenten en medewerkers inspirerend en weet de afdeling te positioneren zowel binnen als buiten de organisatie.

Wij bieden

  • Een inspirerende omgeving die voortdurend in ontwikkeling is en waar je ruimte krijgt om jouw talenten en die van anderen te ontplooien;
  • In verband met een zwangerschapsverlof betreft het een dienstverband van vijf maanden;
  • De omvang van de functie is minimaal 20 en maximaal 24 uur per week;
  • De salariëring is conform salarisschaal 10 van de cao Kunsteducatie.

Jouw persoonlijke drive
Cool kunst en cultuur houdt van diversiteit. Verschillende perspectieven, achtergronden en inzichten vergroten de denkkracht en handelingsperspectieven van onze organisatie waardoor we optimaal aansluiten bij de behoeften uit de samenleving. Het maakt niet uit waar je bent geboren, waar je in gelooft, hoe oud je bent en van wie je houdt. We zijn vooral nieuwsgierig naar jouw persoonlijke drive.

Reageren?
Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 13 mei 2024 je motivatie met cv en foto onder vermelding van Coördinator Vrijetijdsonderwijs naar pz@coolkunstencultuur.nl ter attentie van Lineke Kortekaas. Eventuele vragen over deze functie zijn uitsluitend per mail te stellen via meike@coolkunstencultuur.nl. De selectiegesprekken vinden plaats op donderdag 16 mei 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.