Business Art Service: Stagiair(e) Multimediadesign

Business Art Service in Utrecht zoekt een Stagiair(e) Multimediadesign voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: 15-06-2024



Bij Business Art Service brengen we cultuur op de werkvloer door middel van kunst. Kunst is een krachtig instrument om de visie, waarden en identiteit van een organisatie uit te dragen. Wij geloven dat kunst niet alleen esthetische waarde toevoegt, maar ook bijdraagt aan groei en succes door creativiteit en verbinding te stimuleren. Business Art Service is de schakel tussen kunstenaar en klant en creëert impact met een kwaliteitscollectie die is opgebouwd uit diverse kunstvormen. Met vier decennia aan kennis en ervaring zijn we marktleider in verhuur van hedendaagse kunst binnen de zakelijke sector in Nederland en België. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in collectiebeheer en -advies en bieden we consultancy bij werk in opdracht.

Wij zoeken een enthousiaste en leergierige

Stagiair(e) Multimediadesign

24 tot 32 uur per week | Minimaal 3 maanden, 3 dagen per week

Ons kantoor huisvest in Utrecht en je wordt deel van het marketingteam, bestaande uit 3 professionals. Samen met jouw collega’s werk je graphics en media uit en je beheert onze social media. Een deel van de week werk je vanuit kantoor en een deel vanuit huis.

Je mag rekenen op een jong en ambitieus team, goede begeleiding en een stagevergoeding. De inhoud van je werkzaamheden kunnen we afstemmen op jouw skills en ambitie. De maandelijkse vergoeding is € 300,- per maand, op basis van fulltime beschikbaarheid.

Wie ben jij?

  • Je bent 3/4e jaars hbo student – richting: Communication & Multimedia design of vergelijkbaar en op zoek naar een meewerkstage.
  • Je bent minimaal drie maanden en minimaal drie dagen per week beschikbaar.
  • Je wilt graag kennismaken met een diverse hedendaagse kunstcollectie en de kunsthandel.
  • Je wilt je graag (verder) verdiepen in grafische creatie, vormgeving, editing, onze doelgroep, e-commerce, online advertising, social media, marketing en communicatie.
  • Je houdt van aanpakken en je bent, met hulp, zelfstandig, accuraat en gestructureerd.
  • Je kent / hebt ervaring met Adobe producten, zoals Illustrator, Photoshop en Indesign, of vergelijkbare apps.
  • Je hebt ervaring met social media beheer en de beheeromgeving van o.a. Facebook, Instagram, of wil dit graag leren.
  • En het allerbelangrijkste: je vindt kunst leuk!

Interesse?
Stuur je cv met korte motivatie naar judith.konz@businessartservice.nl. Heb je vragen, neem dan contact met ons op via 088 1800 100.

We zien je reactie graag tegemoet!

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.