AnnA Space to be: Financieel Administratief Medewerker

AnnA Space to be in Den Haag zoekt een Financieel Administratief Medewerker voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 31-05-2024AnnA gebruikt vastgoed als verbinder tussen mens en omgeving. We bedenken innovatieve concepten en initiatieven die groei en leefbaarheid stimuleren. Altijd in de context van en in verbinding met de buurt. Zo ontstaan er communities en creatieve hotspots die passen in de leefomgeving en waar iedereen zich welkom voelt. AnnA vindt het belangrijk dat plekken met plezier gebruikt kunnen worden, dat noemen we spacemaking. Pak het vast, draai het om, laat het groeien.

AnnA beheert ruim dertig Spaces voor uiteenlopende opdrachtgevers zoals Gemeente Den Haag, Rijksvastgoedbedrijf en BPD Ontwikkeling. AnnA is de afgelopen jaren flink gegroeid: van zes naar twaalf teamleden. En de ambitie is om nog meer AnnA’s te verwelkomen en onze aanpak schaalbaar te maken. Zo willen we de continuïteit, kwaliteit en ambities van onze projecten nog beter neerzetten. Ga eens kijken als je in de buurt bent! Kijk voor de locaties op onze website.

AnnA zoekt een analytisch financieel talent die Exact van binnen en buiten kent!

Financieel Administratief Medewerker

24 tot 32 uur per week

AnnA creëert plekken die werken, zorg jij dat alles bij ons administratief werkt? Ben jij na een werkdag blij als alles administratief reilt en zeilt? Is jouw ondersteuning voor het hele team van toegevoegde waarde? AnnA is per direct op zoek naar een analytische financieel administratief medewerker.

Je houdt ons scherp, droomt in cijfers en kan realtime info geven over de stand van zaken. Je zorgt dat we onze aannemers en loodgieter op tijd betalen, verstuurt de facturen naar onze opdrachtgevers en users, volgt op als de betaling uitblijft. Je werkt zelfstandig en ontzorgt ons team. Heb je al eerder met Exact Online gewerkt en ben jij voor 24-32 uur per week beschikbaar? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je wordt verantwoordelijk voor de financiële administratie van AnnA. Je controleert, boekt en verwerkt zelfstandig alle inkomende en uitgaande facturen. Je houdt zicht op de bankafschriften en bent verantwoordelijk voor het correct verwerken in ons boekhoudprogramma Exact online. Daarnaast bereid je de btw-aangiftes en jaarcijfers voor. Je kunt op elk moment aan het management realtime info geven over hoe we er financieel voor staan. Voor de afwisseling ondersteun je met andere administratieve taken het team met raad en daad.

In het kort

 • Verwerken van bankmutaties;
 • Verzorgen van de facturatie, debiteuren- & beheeradministratie;
 • Verwerken van crediteurenadministratie;
 • Ondersteuning bij het opstellen van rapportages en de jaarrekening.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent cijfermatig goed onderlegd en je hebt een goed analytisch vermogen. Je bent nieuwsgierig en wilt weten hoe alles in elkaar zit!
 • Je werkt nauwkeurig en bent sterk met systemen. Je hebt kennis en ervaring met Exact Online en Excel;
 • Je kunt goed zelfstandig werken en analyseert kritisch je eigen werk. Er valt altijd wat te leren en te verbeteren;
 • Je houdt de organisatie goed op de hoogte van hoe het er financieel voor staat;
 • Je ondersteunt het team, ontzorgt en gewend om de handen uit de mouwen te steken;
 • Je bent communicatief, pakt graag de telefoon en gaat het gesprek aan;
 • Je kan jezelf zowel mondeling als schriftelijk goed en zakelijk verwoorden;
 • Je hebt een diploma MBO niveau 4 richting Bedrijfsadministratie of soortgelijke opleiding.

Dit bieden wij

 • Een marktconform salaris;
 • Goede werksfeer, leuke collega’s en open bedrijfscultuur;
 • 25 vakantiedagen op basis van een fulltimefunctie;
 • Pensioenregeling met veel flexibiliteit;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een organisatie die constant innoveert en beter wil worden;
 • Toegang tot kunst en cultuur;
 • Wekelijkse personeelslunch, epische personeelsuitjes en heel veel inspirerende activiteiten om te bezoeken in de AnnA Spaces.

Interesse gewekt?
Stuur dan je cv met motivatie naar robbert@annavastgoedencultuur.nl. Voor meer informatie over AnnA, volg onze social media: Instagram, Facebook of Linkedin.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Voor recruiters: hieronder verstaan wij ook mails met kandidaatprofielen, contactverzoeken en aanbiedingen van producten of diensten.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.