Academie voor Theater en Dans: Roosteraar / Onderwijsondersteuner

De Academie voor Theater en Dans (AHK) zoekt voor de Nationale Balletacademie in Amsterdam een Roosteraar / Onderwijsondersteuner voor 0,8 tot 1 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 17-05-2024



Ben jij de toegankelijke administratieve duizendpoot die van puzzelen houdt en overzicht weet te houden?

De Academie voor Theater en Dans (ATD) is een academie van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten (AHK), waartoe ook de Breitner Academie, het Conservatorium van Amsterdam, de Nederlandse Filmacademie, de Reinwardt Academie en de Academie van Bouwkunst behoren.

Je kunt hier alvast kennismaken met een aantal van onze medewerkers en studenten.

De ATD leidt op in alle theater- en dansdisciplines. Het is een breed georiënteerde academie, met veertien bacheloropleidingen, drie masteropleidingen, twee vooropleidingen, een associate degree- en een post-hbo-aanbod, elk met hun specifieke kenmerken, staf en studenten.

De Nationale Balletacademie (NBA) is één van de opleidingen van de ATD. Wij zijn een internationale opleiding van naam op het gebied van de klassieke academische dans. Als enige dansopleiding in Nederland zijn wij rechtstreeks gelieerd aan Het Nationale Ballet, een van de meest toonaangevende balletgezelschappen in de wereld. Het is onze missie om als Nationale Balletacademie jong danstalent te voeden, inspireren en op te leiden tot veelzijdige dansers die zich zowel op het artistieke als technische vlak onderscheiden binnen het klassieke en hedendaagse ballet, en beantwoorden aan de hoge professionele standaard, zoals die in de internationale balletwereld van vandaag de dag geldt.

De Academie voor Theater en Dans zoekt per direct voor de Nationale Balletacademie een enthousiaste

Roosteraar / Onderwijsondersteuner

0,8 tot 1 fte

Als roosteraar stel je dagelijks de onderwijsroosters op, waarbij je rekening houdt met beschikbare ruimtes, reguliere onderwijsactiviteiten, eenmalige onderwijsprojecten, data voor toetsing en beoordeling en de inzet van docenten en muzikaal begeleiders. Je voert de planning in en informeert studenten en docenten tijdig over de roosters. Een deel van je planningen voor onderwijsprojecten is ad hoc; bij wijzigingen en/of onverwachte omstandigheden zoek je effectief /creatief naar beschikbare ruimtes en medewerkers en pas je de roosters aan. Je zorgt voor samenhang tussen het jaarrooster en het feitelijke lesrooster, en bewaakt daarbij de uitgangspunten van het curriculum en de inzet van medewerkers volgens cao / arbeidsvoorwaarden. Je bent eerste aanspreekpersoon voor docenten, pianisten, studenten en leerlingen en stemt af met externe partijen, waaronder Het Nationale Ballet. Je wordt aangestuurd door de coördinator leerling / studentenzaken en onderwijsondersteuning.

Als algemeen onderwijsondersteuner ben je breed inzetbaar op administratief gebied. Je houdt onder andere de studenten files up to date, treft voorbereidingen voor beoordelingslessen en rapporten, notuleert vergaderingen en beheert de algemene info-mailbox. Bovendien zorg je voor heldere communicatie met studenten / leerlingen / ouders, verstrekt hen algemene informatie vanuit de directie en houdt de absenties bij. Je organiseert bijeenkomsten en feesten en assisteert op voorkomende werkzaamheden waar nodig.

Je komt te werken in het nieuwe NBA-schoolgebouw (Nicolaas Tetterodestraat 13) en maakt deel uit van het team van medewerkers onderwijsondersteuning NBA (roostering, productie en onderwijsondersteuner(s). Voor deze functie geldt een regelmatig werkrooster, met aanwezigheid van 5 dagen per week. Je dag begint om 08:00u om alle urgente roosterwijzigingen tijdig door te kunnen voeren. Het aantal uren per dag is nader te bepalen. Ook op zaterdagochtend ben je (kort) stand-by voor urgente roosterwijzigingen. Incidenteel zijn er overige werkzaamheden in weekend of avonduren. Het verlof wordt bij voorkeur opgenomen tijdens de reguliere schoolvakanties.

Wat neem je mee?
Je bent een stressbestendige aanpakker met een goed humeur en een dienstverlenende, flexibele en zelfstandige werkhouding. Je beschikt over analytische-, organisatorische- en administratieve vaardigheden en hebt oog voor detail. Je hebt relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een onderwijsinstelling met leerlingen in de leeftijd van 10-17 jaar. Je hebt, bij voorkeur, actuele kennis van het professionele klassieke ballet(onderwijs) en hebt ervaring in het begeleiden van gepassioneerde leerlingen. Je bent accuraat in het verwerken en geven van informatie, hebt uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden, en beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent flexibel inzetbaar, bereid tot (bij)scholing, en hebt affiniteit met ballet/de podiumkunsten en kunststudenten.

Dit bieden wij
Aanstelling en honorering vinden plaats volgens de cao-hbo. De functie is ingeschaald in schaal 8 (Medewerker Onderwijsondersteuning C, maximaal € 4085,57 bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Inschaling is mede afhankelijk van opleiding, ervaring en laatstgenoten salaris. Wij bieden een goed arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,3%, een ABP-pensioenregeling, een ruime vakantieregeling, goede reiskostenvergoeding en studiemogelijkheden. Thuiswerkfaciliteiten worden waar nodig ter beschikking gesteld. In eerste instantie is de functie voor een periode van één jaar, met uitzicht op een verlenging na een positief functioneringsgesprek aan het eind van het eerste jaar.

De Academie voor Theater en Dans ondersteunt de Code Culturele Diversiteit. Bij de ATD staan gelijke kansen centraal en naast een diverse studentenpopulatie streven we naar diversiteit en inclusie voor medewerkers. Als hogeschool willen we midden in de samenleving staan, dus we vinden het belangrijk om de diverse perspectieven en achtergronden van onze medewerkers optimaal te benutten.

Herken je jezelf in deze functie?
Ben je enthousiast geworden en denk je geknipt te zijn voor deze baan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 17 mei je motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton. Alleen sollicitaties die via dit formulier zijn verzonden, worden in behandeling genomen. De gesprekken vinden plaats op 22 mei en worden gevoerd op onze locatie aan de Nicolaas Tetterodestraat in Amsterdam.

Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) bij indiensttreding.

Wil je meer weten?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met René Vlemmix, zakelijk leider NBA, vacature-atd@ahk.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de Academie voor Theater en Dans en de AHK klik hier. Meer informatie over de NBA op klik hier.