Solon management & organisatie: Relatiebeheerder & Sales

Solon management & organisatie in Bergen op Zoom zoekt een Relatiebeheerder & Sales voor 24 tot 32 uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: geen



Solon management en organisatie is een gedreven advies- en trainingsbureau. Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, maatwerk en ontwikkeling. We bieden onze opdrachtgevers een breed pakket aan diensten op het vlak van HRM en organisatieadvies: van het uitvoeren van personeels- en salarisadministraties, het geven van HR advies, het opzetten van HR beleid, het doen van medewerkersonderzoek tot het verzorgen van training en coaching. Onze opdrachtgevers zijn met name organisaties uit de culturele sector, zoals musea en schouwburgen en theaters. We werken ook voor non-profit instellingen zoals de zorg.

Ben jij onze commerciële rots in de branding die onze organisatie structureel verbindt met onze klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Relatiebeheerder & Sales

24 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?
In jouw rol als Relatiebeheerder & Sales ben je verantwoordelijk voor het relatiemanagement binnen Solon en draag je in belangrijke mate bij aan de groei van onze opdrachtenportefeuille. Je beheert en onderhoudt bestaande klantrelaties en krijgt ook energie van het (verder) uitbouwen van ons netwerk en klantbestand.

Op dagelijkse basis houd jij binding met onze klanten. Je zet hiervoor op het juiste moment de juiste kanalen in. Het ene moment ben je bezig met het opstellen van een op maat gemaakte offerte voor een (nieuwe) klant. Het andere moment ben je bezig met het telefonisch aanbieden van onze diensten aan potentiële nieuwe klanten. Ook creëer je als vanzelfsprekend een contactmoment met een klant waar we een paar maanden geleden een dienst hebben verleend: hoe vergaat het de organisatie nu en zijn er nog wensen of behoeften waarbij Solon opnieuw zou kunnen ondersteunen?

Wat vragen wij van jou?
Je bent de verbindende factor tussen onze organisatie en onze klant en dit draag jij dagelijks met enthousiasme uit. Naast een vlotte babbel en ervaring met telefonisch klantcontact, herken je de behoeften van de klant en weet hier op het juiste moment op in te spelen. Je kunt jouw werk krachtig uitdragen zowel mondeling als schriftelijk. Je schakelt gemakkelijk tussen jouw verschillende taken en onze verschillende opdrachtgevers en diensten. Ook ben je in staat signalen vanuit de markt te vertalen in kansen voor onze organisatie en draag je bij aan de ontwikkeling en innovatie van onze diensten en producten. Het is daarom van groot belang dat je affiniteit hebt met onze dienstverlenging en onze opdrachtgevers. Verder kan je goed uit de voeten met het Office-pakket en heb je ervaring met het gebruik van een CRM-systeem.

Wat wij jou bieden

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Dienstverband van 24 uur tot 32 uur per week.
  • Een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring en opleiding, reiskostenvergoeding en onkostenvergoeding.
  • Een uitdagende en verantwoordelijke functie in een fijn en professioneel team.
  • We vinden het belangrijk dat onze medewerkers vitaal zijn én blijven en werkgeluk ervaren in ons team en met de opdrachten die we uitvoeren. Om bij te dragen aan een goede balans tussen werk en privé bieden we onder meer een hybride werkomgeving (op kantoor, thuis, bij de opdrachtgever) en worden hier faciliteiten voor geboden, maken we maatwerkafspraken over ouderschapsverlof en mantelzorg, stimuleren we opleiding, ontwikkeling en kennisdeling en investeren we in goede gesprekken met elkaar. We zijn een organisatie met ambities, korte lijnen en ruimte om eigen initiatieven in te brengen.
  • Op ons kantoor zijn plekken ingericht voor als je tussen je werkzaamheden door wil bidden, kolven, mediteren of yogaoefeningen wil doen.

Klaar om elkaar te ontmoeten?
Stuur dan vandaag nog jouw motivatiebrief en cv naar vacatures@solon-net.nl.

Liever eerst even bellen of sfeer komen proeven? Je kunt ons bereiken via 0186-621 944. Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Heidi van Velzen, HR Consultant via 06-523 824 82.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.