Prinses Christina Concours: Stagiair Marketing & Communicatie

Het Prinses Christina Concours in Den Haag zoekt een Stagiair Marketing & Communicatie voor 8 tot 24 uur per week | Vacature voor een Leertraject, Stageplaats | Sluitingsdatum: geenHelp mee om kinderen en jongeren hun muzikale talenten te ontwikkelen! Het PCC doet dit al 57 jaar met concoursen in de klassieke muziek, jazz en compositie, een rijdende concertzaal (de Classic Express), een online concours (De Muziekwedstrijd), het platform Kies Je Instrument en de PCC Academy.

Met een team van 11 medewerkers zoeken we steeds naar verbetering en innovatie om muziek toegankelijk te maken, kinderen en jongeren te ondersteunen in hun muzikale ontwikkeling en de waarde van muziek door te geven.

Op de afdeling marketing en communicatie hebben we doorlopend plaats voor een:

Stagiair Marketing & Communicatie

creatief, taalvaardig, leergierig

8 tot 24 uur per week

Doe jij een opleiding in de richting marketing en communicatie en vind je het leuk om in een kleine organisatie het vak in de praktijk te leren? Heb je affiniteit met muziek? Dan ben jij wellicht de stagiair marketing en communicatie die we zoeken.

Marketing en communicatie
De twee marketingcommunicatiemedewerkers zorgen voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van het Prinses Christina Concours (PCC) in de volle breedte. De werkzaamheden variëren van het ontwikkelen en uitvoeren van het marketing- en communicatiebeleid, productontwikkeling, het schrijven van berichten voor website, nieuwsbrief, social media en pers tot het opzetten en uitvoeren van wervingscampagnes. Veel werkzaamheden hebben tot doel om deelnemers en publiek voor onze activiteiten te werven.

Wie zoeken we?
We zoeken een student marketing en communicatie die graag in de culturele sector wil gaan werken. Je vindt het verhogen van online bereik en engagement-optimalisatie interessante uitdagingen. Je bent handig in het effectief gebruik van social media, je bent taalvaardig en precies in contentmanagement van websites (WordPress). De doelgroep van het PCC, kinderen en jongeren tussen de 4 en 21 jaar, spreekt je aan.

Wat ga je doen?
Binnen het team word je aangestuurd door de twee medewerkers marketing en communicatie. Een greep uit wat je gaat doen:

  • Je haalt verhalen op bij onze evenementen en gebruikt dat voor contentcreatie voor onze social-mediakanalen
  • Je werft docenten voor ons vernieuwde platform Kies Je Instrument
  • Je voert aanpassingen aan de website door
  • Je ondersteunt de PCC-marketeers bij uiteenlopende werkzaamheden

Ons aanbod
Je gaat deel uitmaken van een zeer gemotiveerd en divers team en een netwerk van jonge muzikanten, podia en verschillende organisaties met een hart voor muziek.

We bieden je een stagevergoeding van € 10,- bruto per uur.

De standplaats is Den Haag, maar thuiswerken is, in overleg, zeker geen uitzondering. Daarnaast vragen de evenementen met enige regelmaat je aanwezigheid in avonden of weekends.

Interesse?
Stuur ons je cv met motivatiebrief naar vacature@christinaconcours.nl, ter attentie van Ilonka Kolthof, senior medewerker marketing en communicatie. Mocht je een filmpje/vlog (circa 1 minuut) willen indienen om jezelf te introduceren of je motivatie verder te onderbouwen, dan zien wij die graag tegemoet!

Meer informatie over de functie is beschikbaar via Ilonka Kolthof via e-mail ilonka.kolthof@christinaconcours.nl.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.