Muziekvereniging Somerens Lust: Dirigent(e)

Muziekvereniging Somerens Lust in Someren zoekt een Dirigent(e) voor nader te bepalen aantal uur per week | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: geen



Muziek maken is een mooie hobby en dit delen we graag met de jeugd in Someren. Muziekvereniging Somerens Lust is een vereniging die al bijna 150 jaar bekend is in Someren en omgeving. Oorspronkelijk begonnen als fanfare, maar inmiddels bestaat Somerens Lust uit verschillende onderdelen, zo onder andere ons prachtige opleidingsorkest waar we trots op zijn. Het klink cliché, maar het is echt zo, de jeugd is de toekomst. Daarom is voor Somerens Lust het opleidingsorkest een belangrijk onderdeel.

Helaas is de vorige dirigent van dit orkest na 12 mooie dienstjaren gestopt. Daarom zijn we voor onze jeugd op zoek naar een nieuwe

Dirigent(e)

In overleg

We zoeken een nieuwe dirigent voor het opleidingsorkest van Muziekvereniging Somerens Lust voor 2 muziekgroepen, te weten:

  • Het opleidingsorkest (muzikanten vanaf A diploma; 1 uur per week).
  • De opmaatjes (jonge muzikanten, eerste samenspelgroep; half uur tot drie kwartier per week).

Wij zoeken een dirigent die

  • Een goede mix van pedagogiek en muzikale kennis brengt.
  • Zelf enthousiast en plezierig in de omgang is.
  • Jeugdmuzikanten enthousiast weet te maken voor het maken van muziek.
  • Kan inspelen op actuele ontwikkelingen, door bijv. muziekkeuze, concertideeën, concertbezoek.
  • De jeugdmuzikanten opleidt als verenigingsmuzikant, waarin samenspel en samen optrekken belangrijk worden gemaakt.
  • Goed weet in te spelen op wat de jeugdmuzikanten leuk vinden en hen energie geeft We zijn dus opzoek naar een dirigent die 2 groepen wil dirigeren.

Indien je interesse hebt voor slechts één van deze groepen dan ben je ook van harte uitgenodigd om te reageren!

We repeteren met het opleidingsorkest eens per week op donderdag van 18.30 tot 19.30 in Someren. Het moment van starten kan in overleg bepaald worden, maar het liefst zo snel mogelijk.

De huidige datum van de opmaatjes is op dinsdag tussen 16.00 en 17.00 uur wat de voorkeur heeft maar er kan in overleg ook eventueel gekeken worden naar een andere dag en tijdstip.

Interesse?
Denk je nu na het lezen van dit bericht: dit is wel wat voor mij, of ik zou graag meer informatie willen, schroom niet contact met ons op te nemen!

Je kunt reageren op de vacature via de mail naar secretariaat@somerenlust.nl of telefonisch contact opnemen met Bas van Veghel: 06-10176456

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.