ArtEZ University of the Arts: Senior Communicatiespecialist

ArtEZ University of the Arts in Arnhem zoekt een Senior Communicatiespecialist voor 0,8 tot 1,0 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Fulltime, Parttime | Sluitingsdatum: 28-04-2024



ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle.

Voor de afdeling Marketing & Communicatie zijn wij per direct op zoek naar een

Senior Communicatiespecialist

0,8 tot 1,0 fte

Sterke communicatie is jouw tweede natuur en je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen en realiseren van communicatiestrategieën en -plannen. Je bent nieuwsgierig, nauwkeurig en vraagt door om zo passend te adviseren en om impactvol te zijn met de aanpak. Je bent ervaren in zelfstandig adviseurschap op jouw vakgebied en een volwaardig gesprekspartner voor jouw interne en externe relaties.

Ben jij de communicatiespecialist die ons team komt versterken?

De afdeling M&C bestaat uit een team van specialisten op het gebied van (digitale) marketing en communicatie. Samen werk je binnen de twee resultaatgebieden, instroom van studenten en laden van autoriteit, aan aansprekende en geoptimaliseerde content voor studiekiezers, studenten en stakeholders. De afdeling Marketing & Communicatie maakt deel uit van het Servicebedrijf van ArtEZ,

Dit ga je doen bij ArtEZ
Je bent verantwoordelijk voor de externe communicatie voor een aantal van onze masteropleidingen en je geeft sturing en invulling aan het op de kaart zetten van (de waarde van) onderzoek voor ArtEZ. Hiervoor werk je nauw samen met de hoofden van de masteropleidingen en collega’s van Onderzoek & Valorisatie en je houdt hen betrokken bij ontwikkelingen en voortgang.

Je bent vernieuwend en geeft vorm aan nieuwe positionerings- en/of communicatieprogramma’s. Een bijzonder programma vormt de communicatie over het onderzoeksproject en samenwerkingsverband New Textile Ecosystems (een SPRONG subsidie van Regieorgaan SIA).

Je bent vertrouwd en ervaren met het, per aandachtsgebied, vertalen van de dynamiek en uitdaging naar een communicatiestrategie en sterke doelgroepgerichte aanpak met prikkelende invalshoeken. Je ontwikkelt zelf de content en/of werkt daarvoor samen met leveranciers. Dit maakt jou de regisseur van de communicatie in jouw portefeuille. Je werk is relevant voor alle mogelijke kanalen en het voldoet aan eisen voor social media, SEO, SEA en branding en tone of voice uitgangspunten. Je schrijft krachtige teksten en weet het perspectief te variëren ingegeven door doelgroepen en/of kanaalkeuzes.

Wij vragen

  • HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 7-9 jaar ervaring met strategie-ontwikkeling en uitvoering in communicatie, bij voorkeur in het wetenschappelijk domein.
  • Uitstekende schrijfvaardigheid voor on- en offline en een vlekkeloze beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Vakvolwassen projectmanagement vaardigheden en ervaren in het briefen en begeleiden van leveranciers.
  • Analytisch vermogen, zelfstandigheid, flexibiliteit en resultaatgerichtheid.

Ons aanbod
Wij bieden een jaarcontract bij ArtEZ met een omvang van 0,8-1,0 fte (afwijking mogelijk). Het bruto maandsalaris bedraagt minimaal € 3.370,- en maximaal € 5.019,- (Adviseur/beleidsmedewerker A, AOP.ab.1, schaal 10) op basis van een 36-urige werkweek.

Naast een informele en open werksfeer bieden wij aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden volgens de CAO-HBO. We hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 10 weken vakantie bij 1 fte en 40-urige werkweek (en naar rato afhankelijk van jouw fte-invulling). Standplaats is Arnhem.

Reageren
Solliciteren kan tot en met 28 april 2024 via onderstaande sollicitatiebutton. Een opdracht is onderdeel van de selectieprocedure.

Inlichtingen
Voor meer informatie over de vacature kun je per mail contact opnemen met Hetty Boerakker, Hoofd Marketing en Communicatie.

De gesprekken staan gepland op donderdag 2 mei (1e gespreksronde) en op dinsdag 7 mei (2e gespreksronde).

Bij ArtEZ verwelkomen we collega’s met allerlei achtergronden, dromen, zienswijzen, doelen, hobbies, belangen en ambities. Omdat we geloven dat dit ons als organisatie sterker en innovatiever maakt. Bovendien maakt diversiteit het werk leuker! Voel je je hierdoor geïnspireerd, dan ben je van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.