Talentiko: Creatieve Invaldocent

Talentiko in Utrecht zoekt Creatieve Invaldocenten voor 0,5 fte | Vacature voor een Betaalde functie, Freelance/ZZP | Sluitingsdatum: 14-05-2024Talentiko voorziet basisscholen van bekwame vakdocenten en heeft als missie om meer creativiteit op scholen te brengen. Dit doen wij bij ad-hoc uitval van leerkrachten, maar ook zetten wij docenten in voor (langere)projecten, lessenreeksen en themadagen.

Als creatief talent ben jij binnen het basisonderwijs helemaal op je plek. Zoek je naast je eigen werkzaamheden nog extra opdrachten? Als aanstormend Talentikodocent ga jij je eigen lessen ontwikkelen (al dan niet met onze hulp) en heb je de creatieve vrijheid om deze vanuit jouw eigen specialisme in te richten.

Creatieve Invaldocent

0,5 fte

Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten in de provincie Utrecht. We breiden uit naar Flevoland en Zuid-Holland, dus ook daar zoeken wij docenten die onze (inval)pool willen komen versterken.

Bij Talentiko krijg je

  • Zelf de keuze waar, wanneer, voor welke groep en hoeveel je werkt via onze eigen app.
  • Gegarandeerd binnen 10 werkdagen het geld op je rekening.
  • Een vergoeding vanaf 40 euro per uur, plus 21 cent per kilometer reiskostenvergoeding.

Je hoeft geen factuur te maken: dit doen wij voor je!

Herken jij jezelf in een van deze onderstaande profielen?

  • Je bent een ervaren docent en je kunt zo voor de klas. Schrijf je bij ons in, kom snel op gesprek, bepaal zelf welke klussen je aanneemt en ga snel aan het werk!
  • Je bent een minder ervaren docent (je geeft al losse lessen of workshops). Schrijf je bij ons in, kom op gesprek, we denken mee en helpen je met het uitbreiden van je lesplan, je loopt een dag mee met een van onze ervaren docenten, je gaat snel aan het werk en doet de nodige ervaring op.
  • Je bent een creatieveling met een vakopleiding en je loopt al langer rond met een supergoed lesidee. Misschien heb je al presentaties gegeven vanuit je vakgebied, dat scheelt! Schrijf je bij ons in, kom op gesprek, we stippelen samen jouw unieke route bij Talentiko uit. Deze bestaat bijvoorbeeld uit meeloopdagen en coaching in de klas. Binnen de kortste keren sta jij jouw lesdag te geven!

Twijfel je of je geschikt bent of wil je wat meer oriënteren?
Plan een telefonisch consult bij ons in via de sollicitatiebutton, wij denken met je mee en staan je graag te woord!

Solliciteren
Schrijf je bij ons in en we nemen snel contact met je op!

Solliciteer!

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.