Muziekschool Amsterdam: Docent Basiscursussen

Muziekschool Amsterdam in Amsterdam zoekt een Docent Basiscursussen voor een nader te bepalen aantal uur | Vacature voor een Betaalde functie, Parttime | Sluitingsdatum: 27-05-2024Muziekschool Amsterdam is een toonaangevende muziekeducatie-instelling in Nederland. Het is onze missie om alle Amsterdamse kinderen en jongeren de mogelijkheid te geven het plezier van (samen) muziek maken te leren ervaren en zichzelf daarmee te ontwikkelen tot wie ze willen en kunnen zijn. Op onze “eigen” locaties en via onze lessen in het regulier onderwijs bereiken we tienduizenden kinderen en jongeren per jaar.

Op dit moment zoeken we versterking van ons team voor de cursussen Spelen met muziek (4 & 5 jaar) en Ontdek je instrument (6, 7 & 8 jaar) (klik op de links voor meer informatie) op verschillende locaties en weekdagen.

Docent Basiscursussen

nader te bepalen aantal uur

Profiel Muziekdocent basiscursussen
Als docent basiscursussen verzorg je lessen voor kinderen van 4 tot en met 8 jaar.

  • je bent enthousiast en creatief;
  • je beschikt over pedagogische en didactische vaardigheden die aansluiten bij de doelgroep;
  • je bent leergierig en je voelt je betrokken bij de ontwikkelingen in het muziekonderwijs;
  • je bent betrouwbaar en klantgericht;
  • je bent in het bezit van een afgeronde opleiding conservatorium.

De cao Kunsteducatie is van toepassing. Het salaris is conform de cao, in schaal 8. Het gaat om één of meerdere dagdelen in de week en afhankelijk van je cv en interesse kunnen ook andere (les)taken bij Muziekschool Amsterdam in beeld komen.

De verscheidenheid aan achtergronden en perspectieven die Amsterdam rijk is, zien wij graag weerspiegeld in een personeelsbestand van onze school. Iedereen die denkt een bijdrage te kunnen leveren aan de diverse en inclusieve stad wordt nadrukkelijk uitgenodigd om te reageren.

Interesse?
Upload je cv en motivatie via onderstaande sollicitatiebutton. Om je sollicitatie kracht bij te zetten, kan je ook een korte video uploaden waarin je een lesonderdeel toont (max 1 minuut), geschikt voor de doelgroep. Voor praktische vragen over de procedure benader je de Coördinator onderwijs Roos Zoetemeijer roos.zoetemeijer@muziekschoolamsterdam.nl.

We ontvangen je motivatiebrief met cv graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk vóór 28 mei 2024.

Solliciteer!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer informatie over de organisatie: zie onze website.