Vacatures plaatsen

De vacatures op Culturele vacatures worden door ruim 100.000 unieke bezoekers per maand bekeken. De bezoekers zijn actief op zoek naar werk in de culturele sector.

Uw vacatures plaatsen op Culturele vacatures:

 • Uw vacature wordt zo spoedig mogelijk – in elk geval binnen 2 werkdagen na opgave – op de website geplaatst, en tot de dag na de sluitingsdatum getoond (maximaal 2 maanden).
 • De dag na plaatsing wordt om 8:00 uur een mailing verstuurd waarmee ruim 22.250 werkzoekenden van uw vacature op de hoogte worden gebracht.
 • Uw vacature wordt vermeld op onze pagina’s op Twitter en Facebook.
 • Uw vacature wordt opgenomen in het overzicht van nieuwe vacatures dat we aan het eind van de dag posten in onze LinkedIn-groep en op LinkedIn-bedrijfspagina.

Culturele vacatures plaatst alle vacatures van culturele organisaties, en cultureel-inhoudelijke vacatures van niet-culturele organisaties.

Vacature opgeven
Als u een vacature wilt plaatsen op Culturele vacatures, kunt u deze opgeven via het opgave-formulier, of in Word aan ons opsturen (NB: voor opgave in Word brengen we een meerprijs in rekening, zie hieronder). In beide gevallen verzorgen wij de opmaak van uw vacature. Uw vacature wordt dus niet automatisch geplaatst. We publiceren uw vacature altijd zo spoedig mogelijk, in elk geval binnen 2 werkdagen. Na plaatsing ontvangt u per email een bevestiging en een factuur.

Tarieven

 • Het tarief voor een standaard-plaatsing van een vacature, opgegeven via het opgave-formulier, bedraagt € 115,- ex. btw per vacature.
 • U kunt de tekst van de vacature ook in Word (of als pdf) opsturen aan info@culturele-vacatures.nl. Wij verzorgen de invoer van de gegevens dan voor u. Wij brengen daarvoor een meerprijs van € 25,- ex. btw per vacature in rekening. Graag de factuurgegevens (adresgegevens en email) duidelijk vermelden, en of u optionele vermelding(en) wilt. U kunt als u wilt ook uw logo opsturen.
 • Doorplaatsing na 2 maanden: € 85,- ex. btw per vacature (incl. mailing en vermelding op onze pagina’s op Twitter, Facebook en LinkedIn).

Extra opties:
We bieden u de volgende extra mogelijkheden:

 • Verlenging maximale plaatsingsduur: € 30,- / € 60,- / € 90,- ex. btw.
  Als de looptijd van uw vacature langer is dan 2 maanden, kunt u de maximale plaatsingsduur verlengen tot een maximum van 3, 4 of 6 maanden in totaal.
 • Plaatsing op een door u bepaalde datum: € 25,- / € 50,- ex. btw.
  Als u de vacature niet binnen 2 werkdagen na opgave, maar op een specifieke, door u bepaalde datum geplaatst wilt hebben. We hanteren een verschillend tarief voor plaatsing op een werkdag of op een zaterdag.
 • Bovenste plaats in dagelijkse mailing: € 50,- ex. btw.
  Uw vacature wordt in de reguliere, dagelijkse mailing op de dag na plaatsing van uw vacature op de bovenste plaats vermeld.
 • Exclusieve mailing: € 100,- ex. btw.
  Direct na plaatsing van uw vacature versturen we een aparte mailing waarin uitsluitend uw vacature wordt genoemd.
 • Herhaalde vermelding op sociale media: € 30,- ex. btw.
  Eén week na plaatsing herhalen we de vermelding van uw vacature op onze sociale media (Facebook en Twitter).
 • Eigen bericht op sociale media: € 40,- ex. btw.
  Extra vermelding van uw vacature op onze sociale media (Facebook en Twitter) in een door uzelf opgegeven bericht. U kunt opgeven op welke datum u het bericht geplaatst wilt hebben.
 • Sluitingsdatum-melding: € 30,- ex. btw.
  Enkele dagen voor het einde van de looptijd van uw vacature vermelden we de naderende sluitingsdatum op onze sociale media (“Je kunt nog tot … reageren op de vacature voor …”), met een link naar uw vacature-pagina.
 • Extra vermelding op de homepage als “Top-vacature”: € 35,- ex. btw per week.
  Uw vacature wordt in het kader “Top-vacatures” in de sidebar op de homepage vermeld (onder het kader “Vacatures plaatsen”), met een link naar de vacature-pagina. We plaatsen maximaal 5 vermeldingen tegelijkertijd. Prijs per week(deel).

U kunt deze opties – indien gewenst – aanvinken in het opgave-formulier, of vermelden in uw e-mail.

U kunt ook later, tijdens de looptijd van uw vacature, per email één of meer extra opties aanvragen. U ontvangt hiervan dan een aparte factuur.

Voor vragen zijn we telefonisch bereikbaar op 073 – 82 00 956, of per email: info@culturele-vacatures.nl.

NB: Combinatie-advertenties – Wij plaatsen omwille van de duidelijkheid in principe geen gecombineerde vacature-advertenties waarin geworven wordt voor meerdere functies. Voor vragen hierover of speciale verzoeken kunt u per e-mail contact met ons opnemen (info@culturele-vacatures.nl).