Nieuwe Zakelijk leider: Possibilize

Marije de Bruin vervult per 1 januari 2021 de rol van zakelijk leider bij Possibilize. Als zakelijk leider is Marije verantwoordelijk voor het financieel beheer van de stichting, is ze betrokken bij het aantrekken en ontwikkelen van nieuwe projecten en is fondsenwerver.

Het was een bijzondere tijd om te starten bij een nieuwe organisatie, te midden van de tweede lockdown. De sollicitatieprocedure en kennismaking met het team waren online, werken ging vanuit huis. Marije de Bruin: “Het is vooral zoeken naar wat er wél mogelijk is. Dat past bij de manier van werken van Possibilize en ook bij deze tijd van onvoorspelbaarheid van wat wel en niet door kan gaan. Daarnaast kijk ik naar de dynamiek binnen het team en hoe we de energie en motivatie bij iedereen kunnen behouden.” Het is een tijd van verankeren en verdiepen van de visie die er is en het geeft ruimte voor het ontwikkeling van nieuwe projecten.

Marije heeft Culturele Maatschappelijke Vorming gestudeerd en is daarna aan de slag gegaan bij diverse kunst- en cultuurinstellingen. Vervolgens heeft zij een technisch bedrijf opgezet en heeft ondertussen ‘Bestuurskunde; besturen van maatschappelijke organisaties’ gestudeerd. Zij is naast zakelijk leider van Possibilize ook zakelijk leider van Stichting LekArt.

Het enthousiasme dat bij Marije ontstond na het lezen van de vacature en de informatie over de organisatie is nog steeds aanwezig. “Ik vind het geweldig om met een betrokken en kundig team te werken aan het verstevigen en uitbouwen van de organisatie, het ontwikkelen van nieuwe projecten en zo te werken aan een inclusievere samenleving. De culturele en kunstzinnige insteek van de organisatie maakt voor mij het plaatje compleet. Ik ben op mijn plek hier.”

Stichting Possibilize
Possibilize inspireert en activeert om te denken en handelen in mogelijkheden, in iedere situatie. Possibilize wil zowel kunstenaars als publiek prikkelen om een beperking als inspiratiebron te nemen, teneinde een inclusieve kunstwereld te creëren waarin mensen met een beperking als doelgroep worden toegevoegd aan het gezelschap en/of publiek. Ook zet de organisatie mensen met een beperking in beweging om hun talenten te benutten en dromen waar te maken. Zo maakt iedereen een positief verschil in zijn eigen leven en inspireert anderen dat ook te doen. Projecten van Possibilize zijn, onder andere, Sencity Festival, Sencity Kids, Superkracht en Possibilize Academy.

Bron: Possibilize (22-04-2021)

In november en december 2020 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures