Nieuwe Zakelijk leider: Festival Classique

Jojanneke van de Weetering is onlangs toegevoegd aan het team van Festival Classique in de rol van Zakelijk leider. Jojanneke neemt het stokje over van directeur Neeltje Leemans, die ruim 3 jaar betrokken was bij het festival. Samen met Artistiek leider Marieke Hopman, de artistieke raad en het bestuur van Stichting Festival Classique zal Jojanneke de koers en inhoud van Festival Classique in de komende jaren vorm gaan geven.

“Het is een voorrecht een bijdrage te mogen leveren aan hét klassieke muziekfestival aan zee, dat in de afgelopen jaren haar sporen meer dan verdiend heeft. De gevolgen van COVID-19 doen een uiterst beroep op de flexibiliteit, veerkracht en het inlevingsvermogen van het team en de culturele sector, maar ik ben overtuigd dat we samen met onze partners er in slagen om in 2021 en ook in de jaren daarna onvergetelijke edities neer te zetten”.

Jojanneke is geen onbekende in de wereld van klassieke muziekfestivals. Zij is ook Zakelijk leider van onder andere Delft Chamber Music Festival en het Twentse Stiftfestival.

Bron: Persbericht Festival Classique (04-01-2021)

In oktober 2020 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures