Nieuwe Zakelijk Leider: Danscollectief Arnhemse Meisjes

Rosa Brinks is sinds 1 januari 2022 de nieuwe Zakelijk leider van Danscollectief Arnhemse Meisjes. Ze volgt Linda Kokke op.

Danscollectief Arnhemse Meisjes is een groep professionele dansers, gevestigd in Arnhem. Het danscollectief  biedt workshops voor professionele dansers, en Dance Flavours waar nieuwe jonge makers de kans krijgen hun werk te tonen en andere evenementen in de stad hosten. Ze streven ernaar om een ​​levendige scene van hedendaagse dans te creëren voor professionele dansers, makers en publiek in de stad.

Rosa Brinks is hiernaast Boeker bij Maas theater en dans, en werkte eerder als Fondsenwerver voor het Nationale Theater en Relatiemanager voor het Nederlands Toneel.

Danscollectief Arnhemse Meisjes zegt over deze personeelswisseling:

“Met een groot, warm hart neemt Danscollectief Arnhemse Meisjes afscheid van onze eerste zakelijk leider, Linda Kokke. Linda heeft het collectief op een plek gebracht waar ze alleen maar van konden dromen. Met haar ondersteuning, enthousiasme en professionaliteit ontvingen zij de tweejarige subsidie van Gemeente Arnhem en ze bracht meer stabiliteit en structuur aan de creativiteit van het collectief. Het collectief hoopy dat ze zal blijven ontwikkelen en groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Dankjewel voor alles, Linda!

Met hetzelfde grote hart verwelkomt Danscollectief Arnhemse Meisjes nieuwe zakelijk leider Rosa Brinks. Rosa heeft veel ervaring in het culturele veld en ze past perfect bij het team. Het collectief is dankbaar voor haar enthousiasme en vertrouwen, en met haar kennis en talent zijn ze klaar voor de volgende stap! Het collectief is trots dat zij zich bij ons heeft gevoegd en kijken uit naar de nieuwe avonturen die we samen gaan beleven.”

Bron: Danscollectief Arnhemse Meisjes (14-01-2022)

In oktober en november 2021 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures