Nieuwe Zakelijk directeur: WAT WE DOEN

Aziza Sbiti was al enige tijd werkzaam bij WAT WE DOEN, maar is nu officieel de nieuwe zakelijk directeur van de organisatie.

Aziza Sbiti zorgt ervoor dat organisaties kunnen doen wat ze doen. Ze helpt met programma-maken, financieringsplannen en stuurt aan op de gezamenlijke verantwoording en ontwikkeling van onze activiteiten. Bovenal heeft ze een verfijnde visie op de wereld van inclusie en de waarde van diversiteit voor mensen en organisaties. Voordat ze bij WAT WE DOEN terecht kwam zette ze deze visie in bij onder andere de Hogeschool Rotterdam, verschillende organisaties in de Rotterdamse (interculturele) zorg en het Delft Fringe Festival.

De mix die Aziza met zich meebrengt is voor WAT WE DOEN heel waardevol. Net als Aziza begeeft ook WAT WE DOEN zich op het snijvlak van cultureel en sociaal-maatschappelijke thema’s. Toch lag eerder bij WAT WE DOEN de ervaring vooral aan de culturele kant. Met Aziza in het team, werkt de organisatie de komende tijd verder aan bijzonder betekenisvolle projecten waarbinnen mensen uit allerlei plekken uit de samenleving hun verhalen terug horen. WAT WE DOEN heeft hierbij het nadrukkelijke doel om ook mensen te bereiken die niet of nauwelijks in het theater te zien zijn en uiteenlopende publieksgroepen te verbinden met verschillende soorten culturele en maatschappelijke partners.

“Theater is voor mij verwondering. Na elke voorstelling een nieuw paar ogen en oren. Juist daarom vind ik dat cultuur ook moet leiden tot sociale verandering. Ik wil daaraan bijdragen. Niet door zelf steeds in het spotlicht te staan maar door wat we doen daadkrachtig en zorgvuldig te helpen doen.”

Bron: WAT WE DOEN (18-05-2021)

In december 2020 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures