Nieuwe Voorzitter Raad van Toezicht: Het Huis

Jetta Spaanenburg

Het Huis Utrecht verwelkomt Jetta Spaanenburg als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht. Met haar aan boord heeft Het Huis een krachtige voorzitter met een breed netwerk in de stad en veel bestuurlijke ervaring.

Jetta Spaanenburg is directeur-bestuurder van het Samenwerkingsverband Utrecht Primair Onderwijs. Als voorzitter van het Netwerk Leidinggevenden Passend Onderwijs is ze landelijk actief en een partner in de OCW werkagenda Route naar inclusief onderwijs. Daarnaast is ze spreker en schrijver over inclusie, gastdocent, lid van de beroepenveldcommissie en visitatiepanellid voor inclusieve opleidingen.

De culturele sector en specifiek Het Huis Utrecht wekt haar nieuwsgierigheid en enthousiasme. Als bezoeker van diverse performances en als deelnemer aan workshops en congressen zette ze al regelmatig voet over de drempel.

Op 6 maart 2023 is Jetta Spaanenburg benoemd als nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht van Het Huis Utrecht. Ze is daarmee de opvolger van Geert ter Steeg die sinds 2015 voorzitter was van de Raad van Toezicht.

Bron: Het Huis (02-05-2023)