Nieuwe Programmeur: Effenaar

Gijs Garenfeld

Gijs Garenfeld is 1 december 2022 gestart als programmeur bij Effenaar in Eindhoven. Gijs werkte de afgelopen 10 jaar als Senior Marketeer bij Poppodium 013 in Tilburg aan festivals als Roadburn, Neurotic Deathfest, Netherlands Deathfest, Definitie van Hiphop en WOO HAH.

Gijs: “Als geboren en getogen Helmonder ben ik een groot gedeelte van mijn jeugd in Eindhoven geweest en daarmee ook in Effenaar. Ik heb vanuit mijn jarenlange ervaring bij 013 heel veel zin om het programmateam van zo’n prachtig poppodium te versterken, in een dynamische stad die me aan het hart ligt en die snel aan het ontwikkelen is. Het is een mooie uitdaging om vanuit mijn muzikale interesse en persoonlijke opvattingen het werk en de visie van Steffi Blonk verder uit te bouwen, namelijk om meer programma voor een jongere doelgroep te ontwikkelen in Eindhoven.”

Verbinding met jongere doelgroepen
Hoofd Programma van Effenaar Robert Schaeffer vult aan: “We kijken er naar uit om met de aanvullende expertise en muzikale interesse van Gijs in het programmateam te werken aan een sterker programma voor twintigers, met het oog op hiphop en heavy in Eindhoven.”

Effenaar transformeert van een traditioneel poppodium naar een multifunctioneel live venue. “Daarin is een belangrijke rol weggelegd voor het benutten van de nieuwste technologieën die de beleving van live events radicaal gaan veranderen”.

Bron: De Effenaar (29-11-2022)

In augustus 2022 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures