Nieuwe Interim Algemeen Manager: Cultureel Centrum Elckerlyc

Mark Sträter

Cultureel Centrum Elckerlyc in Hilvarenbeek heeft een Interim algemeen manager gevonden. Mark Sträter is direct begonnen.

Werken wanneer anderen genieten. Een roeping, een passie?! Mark Sträter zit niet graag stil en is graag op de vloer aanwezig. Een goede werksfeer is zijn drijfveer. Dan komt het resultaat; tevreden gasten, gemotiveerde medewerkers en een gezonde exploitatie daar moeiteloos achteraan. Zelfs met de uitdagingen van vandaag de dag geloof hij daarin.

Voor “ieder mens” in de gemeente Hilvarenbeek en omstreken samen met de medewerkers en vrijwilligers in Cultureel Centrum Elckerlyc hoogwaardige service bieden… Mark ziet dit als zijn belangrijkste opdracht.

Volgens Mark staat Cultureel Centrum Elckerlyc overigens al op de kaart. Er wordt naar zijn mening al een heel mooi aanbod van cultuur en activiteiten gebracht door zeer gedreven mensen.

Als u ergens vanuit mag gaan dan is het wel dat hij met integriteit, humor en volle inzet de rol van algemeen manager op zich neemt. Oud en jong zal zich thuis voelen. Met oog voor detail en een heldere en transparante verantwoording.

Het behalen van de doelstellingen, het meedenken met en vormgeven van nieuwe doelstellingen ziet hij met vertrouwen tegemoet. Mark ziet ernaar uit u te ontmoeten!

Bron: Cultureel Centrum Elckerlyc (09-11-2022)