Nieuwe Directeur: Theater Kikker en Podium Hoge Woerd

Hanno Tomassen, programmamaker en programmeur bij TivoliVredenburg en oud directeur van Cultuur19, wordt per medio maart 2021 de nieuwe directeur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd.

Hanno Tomassen: “Ik laat me leiden door de overtuiging dat de kunsten kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Ik kijk ernaar uit me voor Theater Kikker/Podium Hoge Woerd in te zetten en samen met het team de artistieke vernieuwing te combineren met een brede en duurzame toegankelijkheid.”

Mathijs Bouwman, voorzitter van het bestuur van Theater Kikker en Podium Hoge Woerd: “We zijn erg blij met de aanstelling van Hanno. Hij heeft zowel met zijn ervaring als directeur van Cultuur19 als in zijn tijd als programmamaker bij TivoliVredenburg laten zien waar hij voor staat: het verbinden van mensen, publiek en kunstenaars, in allerlei disciplines, op allerlei plekken. Theater Kikker en Podium Hoge Woerd zijn twee podia met elk hun eigen profiel en achterban. Maar deze thema’s vormen ons DNA, en die zijn bij Hanno in goede handen.”

Bron: Facebook Theater Kikker (05-01-2021)

In november 2020 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures