Nieuwe Directeur: Stichting Aight

Leonie Gerrits

Stichting Aight in Den Haag heeft een nieuwe directeur: Leonie Gerrits. Zij start op 1 juli a.s. en volgt waarnemend directeur Peter Oostinga op.

Leonie Gerrits was ruim elf jaar werkzaam bij Korzo als onder meer producent, festival coördinator en coördinator verkoop. Voor Stichting Aight (waar onder andere het Haags Hiphop Centrum en The Hague Street Art zijn ondergebracht) gaat zij drie dagen per week aan de slag en blijft nog één dag werkzaam voor Korzo. ‘Ik heb enorm veel zin om bij Aight aan de slag te gaan. Deze organisatie staat met beide benen in de samenleving en biedt zoveel moois aan haar achterban en de maatschappij, daar wil ik deel van uitmaken,’ zegt Gerrits. ‘Ik ben ook blij dat ik nog met één been in Korzo blijf staan. Ik heb de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in de verkoop en wilde dat graag blijven doen. Dat Korzo en Aight open stonden voor deze combinatie is echt een kadootje.’

Ook het bestuur van Aight is blij met de komst van Gerrits:
“Wij zijn erg blij dat Leonie voor ons koos. Haar bewezen talenten passen uitstekend bij onze ambities. Wij zijn er zeker van dat Leonie ervoor zal zorgen dat Stichting Aight blijvend en in de geest van hiphop zal bijdragen aan het gezamenlijke verhaal van Den Haag.”

Bron: Stichting Aight (24-05-2023)