Nieuwe Directeur: Stichting Aight

Per 1 april 2021 heeft Dharmen Nokhai het roer overgenomen bij stichting Aight. Max Mollinger zwaaide na 4 jaar af als directeur om te genieten van zijn pensioen. Max heeft in zijn tijd een zeer solide basis en reputatie weten op te bouwen voor Aight en zal onlosmakelijk aan stichting Aight verbonden blijven.

Na een zorgvuldige sollicitatieprocedure koos het bestuur van Aight voor Dharmen Nokhai als nieuwe directeur. Dharmen Nokhai is als professioneel muzikant en ervaren marketeer met een gedegen leidinggevende ervaring in zowel het bedrijfsleven als de evenementen sector, een ideale keus voor de functie. Hij geniet dan ook een gerespecteerde reputatie binnen de HipHop scene en neemt een enorm (inter)nationaal netwerk met zich mee. Gedreven en vol nieuwe ideeën zal Dharmen Nokhai leidinggeven aan Aight, waar het Haags Hiphop Centrum (H3C), The Hague Street Art, The HeavyHitters en Blockjam onder vallen maar ook evenementen als het ILOVEHIPHOP festival.

Aight zal voortborduren op talentontwikkeling en verbinding binnen Den Haag door HipHop en zal ook nieuwe samenwerkingen aangaan om de positie van Aight verder te verstevigen op regionaal maar ook op nationaal niveau.

Stichting Aight zet zich vol in om de normen en waarden die HipHop met zich meebrengt toe te passen op al zijn creatieve uitingen, educatieve doelen en evenementen. HipHop is een cultuur die inherent is verweven met de huidige generatie van millennials en zelfs nog meer met de nieuwe generatie Z. De kostbare positie die Aight inneemt in het culturele en creatieve speelveld zal verder groeien. De quote van Jay Z past goed bij de mentaliteit van Aight:

“Stay far from timid.
Only make moves when your heart is in it.
And live the phrase “the sky’s the limit”

Bron: Stichting Aight (14-04-2021)

In november 2020 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures