Nieuwe Directeur: Stadsklooster Utrecht

Christine Breur. Foto: Douwe Baert

Stichting Stadsklooster Utrecht stelt Christine Breur aan als nieuwe directeur. Zij volgt hiermee Floor Hoekstra op, die na twee jaar als algemeen coördinator van het Stadsklooster het stokje overdraagt.

Christine Breur, een Utrechtse met een indrukwekkende staat van dienst in de culturele sector, heeft de afgelopen jaren als (freelance) zakelijk leider veel ervaring opgedaan. Zo werkte ze bij FIBER en Cinekid in Amsterdam en bij Creative Coding Utrecht en IMPAKT in Utrecht. Naast haar nieuwe functie zal ze werkzaam blijven als zakelijk leider van Hoogt on Tour.

“Het is een hele eer om mee te mogen bouwen aan een prachtige Utrechtse plek als het Stadsklooster. Ik kijk enorm uit naar de samenwerkingen, mooie plannen en activiteiten die we hier de komende tijd verder zullen ontwikkelen.” zegt Breur over haar nieuwe functie. “Het is een uitdaging die mij aanspreekt en waar ik vrolijk van word.”

Over Stadsklooster Utrecht
Stadsklooster Utrecht is gevestigd in de oude Antoniuskerk, midden in Lombok. De eigen programmering op zondagen heeft een breed aanbod, van concerten en theater tot evenementen voor kinderen.

Bron: Stadsklooster Utrecht (18-07-2023)

In mei en juni 2023 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures