Nieuwe Directeur/Programmeur: Theater De Winsinghhof

Foto: Theater de Winsinghhof

Jacob Frölich begint per 1 oktober 2021 als nieuwe directeur/programmeur van Theater & Cinema De Winsinghhof in Roden. Hij is de opvolger van Natalie Straatman. Dat maakt het bestuur van Stichting Theater & Cinema De Winsinghhof bekend.

Jacob Frölich (43) woont in Drachten en heeft ruime ervaring opgedaan in het theatercircuit. Hij begon zijn loopbaan in de publiciteit en marketing bij Stadsschouwburg De Harmonie en heeft sindsdien in verschillende functies bij theaters en organisaties in het land gewerkt. Hij vertrekt nu bij het Noord Nederlands Orkest, waar hij als marketing- en communicatiespecialist werkt.

Jacob Frölich is blij met zijn benoeming. “Het is tijd voor een volgende stap. Het voelt als een natuurlijk moment om de opgedane kennis en kunde elders in de praktijk te brengen, het liefst in een compacte organisatie waar met hart en ziel wordt gewerkt. De Winsinghhof is precies zo’n organisatie. Ik heb er dan ook heel veel zin in!’”

Jeroen Vredevoogd, voorzitter van het bestuur, voegt eraan toe: “We zien uit naar een fijne samenwerking met Jacob. De afgelopen jaren is er een stevig fundament neergezet, zowel op artistiek als op maatschappelijk gebied en op dat fundament gaan we verder bouwen, samen met Jacob, het culturele veld en natuurlijk de bezoekers van De Winsinghhof. Op naar een mooi seizoen!”

Bron: Theater De Winsinghhof (06-08-2021)

In juli 2021 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures