Nieuwe Directeur: De Fransche School

De Fransche School in Culemborg heeft een nieuwe directeur gevonden in Joanneke van De Woestijne. Joanneke gaat op 22 augustus aan de slag als opvolger van Wieke Vrijhoef, die De Fransche School heeft verruild voor de Maaspoort in Venlo.

Dit keer heeft De Fransche School gekozen voor iemand die al in Culemborg woont en bovendien is opgegroeid in de Betuwe. Joanneke van de Woestijne (35) is geboren en getogen in Deil, ging in Culemborg naar school en kwam in die tijd al in het theater.

Na jarenlang in Engeland te hebben gewoond werkte Joanneke op verschillende plekken in de culturele sector. Dit deed ze als zakelijk leider, adviseur, productieleider en coördinator bij onder andere festival Cement, Dries Verhoeven, Makershuis Tilburg en Werkplaats van de Woestijne. Daarnaast gaf Joanneke lessen cultureel ondernemerschap aan de toneelacademie Maastricht en de MBO Theaterschool Rotterdam en begeleidt ze de nieuwste lichting van de Metselarij, een leernetwerk voor jonge zakelijk leiders.

Met haar brede ervaring, creativiteit en enthousiasmerende persoonlijkheid is De Fransche School ervan overtuigd dat Joanneke mooie dingen gaat doen in Culemborg.

Voor meer informatie, zie het bericht over de aanstelling van Joanneke van De Woestijne in De Gelderlander.

Bron: De Fransche School (08-07-2022)

In mei 2022 is voor deze vacature geworven via Culturele vacatures